Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PATINOARe
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
ironm
Stie careva cand se deschide patinoarul floreasca si ce program are?!?!
Acelasi lucru e valabil si legat de celelalte patinoare...sau mai e doar unu,...lia manoliu?!?!

mersi mult
florin83
floreasca din cate stiu eu se deschide in functie de vreme.. trebuie sa fie sub 0 grade..
ironm
QUOTE (florin83)
floreasca din cate stiu eu se deschide in functie de vreme.. trebuie sa fie sub 0 grade..

:crybaby: damn it. Tre sa gasesc neaparat unu deschis maine. Stie careva?!? biggrin.gif
ironm
QUOTE (jaffar)
QUOTE (ironm)

:crybaby:  damn it. Tre sa gasesc neaparat unu deschis maine. Stie careva?!? biggrin.gif

dar ce e miine ?

pai....din cate citesc...nu mai e nimic :crybaby:

nu era nimic special...sau ma rog...era...e...
in fine, girl problems :-"

Nu sta nimeni pe lg 23 august?? ...poate aj unge mai rpd ca mine pana acolo biggrin.gif
alexandru_83
Floreasca e deschis de cel putin 1 luna....stiu ca se duce fratimiu
525da
Anul acesta nu stiu cum e ,dar anul trecut patinoarul de la 23 August(pe numele lui Mihai Flamaropol) avea program pentru public joia ,sambata si duminica seara.Incearca un numar de telefon:Tel.: + 40 (21) 3246535
Andreea
QUOTE (alexandru_83)

:eek: :eek: :eek: eu am fost acolo acum 2 sapt nu era deschis si mi-au explicat ca dupa 1 decembrie se va deschide dar nu se stie exact cand
ironm
QUOTE (Andreea)
QUOTE (alexandru_83)

:eek: :eek: :eek: eu am fost acolo acum 2 sapt nu era deschis si mi-au explicat ca dupa 1 decembrie se va deschide dar nu se stie exact cand

smile.gif))
se pare ca frati-tu nu se duce la patinoar :-"
io am trecut aseara pe la floreasca, la 10 si era pustiu. cu toate ca se vedea ceva lucind p-acolo...daca trec azi pe acolo, va anunt ce si cum!
Andreea
am fost eu cu jaffar acum 1 ora..pustiu, nu gheata totul prabusit pe acolo ..se pare ca vor a schimbe marginile inainte sa deschida..cand deschide?.. spera pana in craciun :finger:
ironm
QUOTE (Andreea)
am fost eu cu jaffar acum 1 ora..pustiu, nu gheata totul prabusit pe acolo ..se pare ca vor a schimbe marginile inainte sa deschida..cand deschide?.. spera pana in craciun  :finger:

:crybaby: oh well...asta e!

Mersi mult Andreea.
alexandru_83
My bad...l-am intrebat acum pe ce patinoar se duce si mi-a zis ca pe 23 august tongue.gif
ironm
QUOTE (alexandru_83)
My bad...l-am intrebat acum pe ce patinoar se duce si mi-a zis ca pe 23 august tongue.gif

Aha...deci ala e deschis si pt public? Nu poti sa-l intrebi si de program, pls!? biggrin.gif
da_joint
QUOTE (ironm)
QUOTE (alexandru_83)

Aha...deci ala e deschis si pt public? Nu poti sa-l intrebi si de program, pls!? biggrin.gif

si daca poti inchiria patinele de acolo.... biggrin.gif
alexandru_83
O sa-l intreb si o sa postez aici...daca imi mai aduc aminte smile.gif
Andreea
acum 6-7 ani se puteau inchiria patine..dar era un trafic ingrozitor pe patinoar tongue.gif tin minte in special ca se distrau unii punand piedica tongue.gif
alexandru_83
Pe 23 august programul este de la 18-20
Inchiriat patine 100.000
Intrare 100.000
ironm
QUOTE (alexandru_83)
Pe 23 august programul este de la 18-20
Inchiriat patine 100.000
Intrare 100.000

mersi mult wink.gif
zilnic e programu ala???
alexandru_83
Asta nu mai stiu laugh.gif
du-te si tu intr-o zi pe acolo(de exemplu maine) si vezi care e treaba smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.