Help - Search - Members - Calendar
Full Version: B 03 BDC
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
da_joint
cateva poze va urma si restul...de la inceputuri pana in stagiul de acum
jorj3l
lnr (13).gif

foarte tare...!
abia astept sa bag si eu cadavrul la vopsit...
spoilerele le aveai si inainte de lucrare ? un pret orientativ ?

magica masina...
da_joint
nu,inainte de vopsire am avut un mtech 1 pe spate si fata zender sau cam asa ceva...acum am Seidl fata si Rieger GTS spate

Am uitat ...trebuia sa spun de la inceputul topicului ...Multumiri tuturor care m-au ajutat si in mod special lui Vladut
da_joint
inca 2 bucati pe zi
dj16xxs
QUOTE (da_joint @ Jun 3 2007, 01:20 AM) *
cateva poze va urma si restul...de la inceputuri pana in stagiul de acum

felicitari pentru masina.....a iesit super piesa....
ionusunt
IES.it lucs nais tongue.gif veri nais laugh.gif ai laic biggrin.gif
INTERCEPTOR
era frumoasa si inainte acuma este super tare.cand o vedem live/...........?
alexb32
mie imi place stikerul de pe geamul stanga spate rolleyes.gif
io'sŪ
QUOTE (alexb32 @ Jun 3 2007, 04:46 PM) *
mie imi place stikerul de pe geamul stanga spate rolleyes.gif

l-am incercat si nu merge sad.gif

"Server not found"
"Firefox can't find the server at www.e30.ro."
butcky
da_joint

Stage 3

Oras: Bucuresti
My Photos: (0)

______
BMW 325 IX
www.bmwzone.ro
In curand www.e30.ro

Asta am gasit pe alt forum. Cred ca lucreaza la el tongue.gif
haristeas51
ce faci daca vrei sa dai spoileru spate/fata jos?
n3o
felicitari !!! a iesit super !
da_joint
QUOTE (haristeas51 @ Jun 4 2007, 12:17 PM) *
ce faci daca vrei sa dai spoileru spate/fata jos?

chiar nu vreau sa ma gandesc la asta,sper sa nu am nevoie vreodata sa le dau jos...initial spoilerele trebuiau puse normal,insa cel mai probabil au fost scoase din matrita prea devreme sau nu stiu...ptr ca erau usor strambe si nu picau de nici o forma bine pe masina.
asa ca mesterul le-a potrivit intr-un mare fel zic eu ptr ca dau impresia ca au fost intotdeauna acolo si ca sunt una cu caroseria.

De vazut live cel mai probabil la urmatoarea intalnire,sper sa mai pun una alta pe ea pana atunci...momentan sunt fara clante la usi ptr ca suruburile de prindere au fost taiate cu flexul si au ramas in clante mad.gif trebuie sa le fac cumva...mai am de pus plasa la spoilere vre-o 2 ornamente chederul de la trapa si luneta.
cam atat pe moment...vor mai urma geamurii fumurii ,o instalatie de xenon si altele precum piele la interior si alte roti...insa astea sunt mai indepartate un pic

iar www.e30.ro va iesi la lumina in max 2 luni si sper sa fie pe placul tuturor.
alex_maniacu_91
am avut ocazia sa vad masina live si vreau sa zic ca e SUPERBA.spor in continuare la ea si bafta cu www.e30.ro thumbup.gif
dj16xxs
jointule.....mai pune si tu poze cu masina....
florin83
smile.gif
da_joint
din lateral nu prea am facut poze ca nu am clante si mi-e rusine:P
o sa fac mai multe poze cand o sa pun si clantele , ultimele ornamente si plasa la spoilere
ionusunt
bravo domne biggrin.gif frumos.singuru urs la care imi place cum vin spoilerele (combinatia aia fara luft e de vina tongue.gif )
n3o
combinatia aia fara luft e buna anti-rugina
Viper05
QUOTE (n3o @ Jun 7 2007, 03:41 PM) *
combinatia aia fara luft e buna anti-rugina

why? blink.gif

MORE PICS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da cu toata masina
iulian325
felicitari man
din pacate ursul meu nu cre sa arate asa vreodata
da_joint
pescarus...o mica intalnire cu Andrei si Iulika
comisaru
frumos.
felicitari joint-ule!
BMW e30 Cabrio.gif
powerbmw2001
QUOTE (da_joint @ Jun 12 2007, 06:03 PM) *
pescarus...o mica intalnire cu Andrei si Iulika

frumos ursul.............sa te bucuri de el!
Ionut
bravo ma, jointu-le, in sfarsit arata bine si masina asta... thumbup1.gif, dar cu clantele alea ce faci pana la urma, cool.gif le pui sau nu le mai pui???
da_joint
poz(n)e noi...bine au cam o luna..tongue.gif
+ una trucata si stopurile noi
io'sŪ
ft tare a iesit culoarea ( cel putin asa se vede in poze), abia astept s-o vad LIVE tongue.gif
poate ne mai vedem si noi in vreo duminica (aviz tuturor) , ca gata.... a trecut vremea concediilor tongue.gif
da_joint
mersi,culoarea arata mai bine in realitate decat in poze mai ales la soare unde iese perla in evidenta.
te-am invitat saptamana viitoare la un gratar ca si pe toti ceilalti, mai lasam si noi pescarusul si merem la iarba verde:P
Gimi
Parca nu ai pus plasa la spoilerele fata-spate. Asa fara arata foarte mishto, poate te gandesti sa nu le pui de loc.
da_joint
pai e pusa se poate vedea in pozele de mai sus...sau nu chiar...oricum e finuta plasa si nu iese in evidenta,probabil de aceea nici nu ai observat
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Sep 6 2007, 09:06 AM) *
te-am invitat saptamana viitoare la un gratar ca si pe toti ceilalti, mai lasam si noi pescarusul si merem la iarba verde:P

nu cred ca am cum sa vin, mai vedem.. merci oricum wink.gif
da_joint
Cateva poze ca nu am mai postat de mult pe topicul asta.
Avem jante noi si faruri negre. wink.gif
da_joint
Am rugamintea sa se inchida topicul,masina a fost vanduta
io'sŪ
ce....??? cuummm....???? cat...??? cand...???
ce-ti veni? acum ce faci? abonament la metrou?

spiteful.gif
sau ne faci vre-o surpriza?
whistle3.gif
florin83
eu am fost si mai uimit.. am fost azi cu el sa o dea cu teroson pe dedesubt si pe drum mi-a zis ca a pus-o de vanzare...
tot pe drum l-a sunat omu si peste cateva ore era deja data wacko.gif
io'sŪ
de curiozitate........ cu cat s-a dat? biggrin.gif
da_joint
5800.
daca stie cineva o piska coupe de vanzare plizzz share
CRM112
in cealalta parte e una; nu mai stiu ce motor avea (2.3/2.5/....), optiuni satisfacatoare (obc mare, aer, etc), si cerea cam 6ooo (parca; oricum, lumea spunea ca cere mult; la ce-am cautat eu atunci era la ok pt. limita superioara).
Ia-le si tu la rand! smile.gif

Iti urez spor in cautari!
da_joint
ms.
alta intrebare:
are cineva idee cam cat ma duce pe an asigurarea si impozitul la o pisika sa o tin inmatriculata pe germania?
Ionut
mult...numai asigurarea obligatorie la ei(la ei intra si casco parca in ea) pentru o pisica 323i din 1997 e in jur de 1000 de euro pe an+impozit...deci fa si tu socoteala daca merita... smile.gif
CRM112
pai, ca sa o ti inmatriculata in Germania, trebuie sa gasesti o persoana sa fie de acord cu asta, persoana care sigur stie ce valori au asigurarea si impozitul din tara/land.

Din ceea ce spun unii-altii, asigurarea (pe numerele lor rosi) pentru 3 luni este undeva la maxim 300 euro. Nu stiu daca pretul difera in functie de numar (definitiv sau provizoriu).
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Nov 29 2007, 09:29 AM) *
5800.

ohmy.gif
vb serios ? ft tare!

... bai ce preturi au ursii astia !!!....
chiar am ramas uimit !!! mellow.gif

pt pisika coupe ( in stare buna ) sau indiferent de caroserie ( in afara de compact tongue.gif ) cred ca ai de cautaaaaaat.... mult de tot
iti urez BAFTA ! wink.gif
georgem
Am mutat post-ul cu piesele de vanzare aici: http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4136&hl=
Cred ca se poate inchide topicul. Daca mai vrea cineva sa scrie sa anunte un moderator prin PM sa redeschida topicul.

PS. Bafta la cautari si sper sa-ti gasesti un E36 asa cum ti-l doresti rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.