Am mai umblat prin toamna... dar acum as vrea sa fac totul ca la carte... si, cel mai mult, nu vreau sa calc in service ca ma enervez si cred ca bat mecanicul (mecanicii)...
Deocamdata vreau sa vad ce inseamna... ca am mai schimbat supape, pistoane si cam atat parca... prin toamna... Acum insa tocmai am schimbat cutia de la getrag la zf. Si parca as desface si motorul...
Pe de alta parte... nu-mi prea trece prin cap ce sa iau si de unde si ce anume... Nu ma dau deloc banii afara din casa dar parca as vrea sa-l reabilitez cum s-ar zice...
S-avem pardon... masina merge frumos, are vana, dar mi-e groaza ca am uzura la biela la axa... poate si pe la cuzineti... n-as vrea sa ma lase cand mi-e lumea mai draga cum s-a intamplat cu cutia de viteze...
So... astept pareri si idei si preturi.... si necesar de scule ce-ar fi nevoie cand desfac pe acolo... ca s-ar putea sa n-am prea multe chei.... adica am o trusa care pana acum a fost suficienta... dar cine stie...
PS: Nu urlati... nu-s de ieri de azi pe aici, unii dintre voi ma si cunosc... parca nu se simte in zona asta BMW

.gif)
Mersi de ajutor...