Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GEAMURI KLARE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Pages: 1, 2, 3
butcky
Anuntul este pentru un amic care face asa ceva.
Poate sa faca din plastic orice geam de far sau proiectoare.
Tel: 0721.512.694
manole74
Eu deja am comandat de aseara un set . O sa revin cu feed-back-uri!!! Si poze!!
da_joint
plus 2 seturi si eu
profanatoru
QUOTE (manole74 @ Mar 1 2007, 09:17 AM) *
Eu deja am comandat de aseara un set . O sa revin cu feed-back-uri!!! Si poze!!

la ce preturi_si cum ramane cu liniile de pe ele ,care din cate stiu ajuta la trimiterea fasciculului de lumina pe carosabil,nu si in sus.
butcky
Nu mai sunt striatiile, dar am inteles ca la faza scurta nu se modifica mult puterea becului tongue.gif
da_joint
preturile..suna si tu la om si vezi...cat despre striatii nu mai poate fi vorba...farurile vor fi chioare...insa vor da bine...deci exista un compromis
comisaru
V-ati pus careva? Se zgarie usor? Ati avut probleme cu politia?(Nu vindeti sticlele pe care le inlocuiti?)
ionusunt
poate incercam si pt proiectoare tongue.gif daca o mai functiona ala spart unsure.gif
alexb32
Si pe mine m-ar interesa pentru proiectoare, dar la mine la unul din proiectoare s-a distrus oglinda..
butcky
QUOTE (alexb32 @ Mar 4 2007, 10:55 AM) *
Si pe mine m-ar interesa pentru proiectoare, dar la mine la unul din proiectoare s-a distrus oglinda..

Oglinda nu cred ca se poate repara sad.gif Cauta un proiector spart cu oglinda buna tongue.gif
alexb32
Eu am 1 proiector cu tot geamu spart si oglinda varza ( dar lupa si ce mai e pe acolo sunt bune ) si mai am unu cu o mica gaura in el ( cat o boaba de orez laugh.gif ) in afara de aceasta mica gaura el este f bun.
daca aveti doua plastice ce vin in locu lor poate facem ceva....
Scuze Butchy de off-topic offtopic.gif
ionusunt
eu am plasticele tongue.gif la tine ala cu gaura mica cat bobul de orez e de stanga sau dreapta?
alexb32
este din partea stanga biggrin.gif
cte32
Salutare,eu mi-am montat asa ceva acum 2 luni,si vreau sa spun ca este o schimbare majora in bine.Cred ca toti se plang ca nu vad aproape deloc cu farurile originale,ma refer la e30/e32/e34,cele cu lupa... Ideea este ca acum se vede super noaptea,mai ales ca mi-am pus si xenon;singura problema este matuirea lor in timp...

am eu sticle originale... Comisare
comisaru
Merci! Esti un pic cam scump... Ma cam gandesc sa-mi cumpar un set de faruri cu totul.
ionusunt
QUOTE (alexb32 @ Mar 5 2007, 01:37 PM) *
este din partea stanga biggrin.gif

mai dami si mie idul tau ca eu folosesc mebo si iam dat din greseala doar accept in loc de accept &add
mertan
in curand imi extind si eu oferta..... am 2000 de matrite pt faruri etc etc smile.gif am sa vad ce si cum. imi trebuie plexiglass de 4 mm.
mayer_maryus
rolleyes.gif sal sant nou pe acest site.....din pacate asea tarziu.....
vreau sa-i multumesc lui butcky in mod special ca mi-a facut putzina reclama aici si lu manole 74 tongue.gif
care deja ma cunosc ...
iar ce a uitat butcky sa spuna despre aceste geamuri este ca materialu este acelasi sau identic ( ma refer ca firma si cod)
cu geamurile care le are renault la faruri tongue.gif .....
mayer_maryus
QUOTE (ionusunt @ Mar 4 2007, 01:53 AM) *
poate incercam si pt proiectoare tongue.gif daca o mai functiona ala spart unsure.gif

in curand si pt proiectoare ...este in lucru matrita...iar cu oglinda am inteles ca exista un spray dar sincer mai mult de atat nu stiu nici eu din pacate sa te ajut mai mult sad.gif
manole74
Solutia impotriva matuirii geamului in timp, este Xerapol!!
mayer_maryus
QUOTE (manole74 @ Mar 8 2007, 11:23 AM) *
Solutia impotriva matuirii geamului in timp, este Xerapol!!

am revenit cu alte mici...poze
manole74
Marius , de asemenea, va poate face si geamuri pentru proiectoare si semnale clare. Ca sa nu mai vorbim de larga paleta de BMW-uri, pe care o poate satisface, in materie de faruri, binenteles! Absolut pentru orice serie!!!!
florin83
semnale de e30 cat sunt?
manole74
Luati legatura cu Marius . El este cel mai in masura sa va spuna!

L.E. geamuri pt :

E-23 (7-ar)
E-28 (5ar)
E-30 (3-ar -ursulet)
E-32 (7-ar)
E-34 (5-ar)
mayer_maryus
QUOTE (florin83 @ Mar 14 2007, 07:33 PM) *
semnale de e30 cat sunt?

cu semnalele am o problema f mare sad.gif :

deci pot face 2 modele de semnale - drepte adica fara buza (care ai da volumetria)
-iar a doua varianta ca cele originale cu o problema la prinderea pe semnal....
sa spunem asa....dar mai estetice ....nu au gauri pt prindere se lipesc cu silicon smile.gif

*** astept pareri sa vedem cum le dam drumul*** + voi face un suport pt leduri separat tongue.gif care sa dea bine rau cu gemul klar
JohnyXxx
ce e xerapol
manole74
O solutie pentru geamurile matuite, care te ajuta sa aduci la starea initiala!
Robert1
Salut.Scuze de offtiopic dar vreau sa intreb daca are cineva care si-a luat geamuri clare,geamurile vechi de la farurile cu lupa pt e30 si nu le mai intrebuninteaza(il si platesc daca e).De fapt si de la e34 merg dar sa fie bosch pt ca in cele hella nu intra angel eyesu...:(Daca are cineva rog sa posteze aici pt ca am mare nevoie de 1 singur.SAlut si multumesc anticipat.
Robert1
Chiar nu are nimeni un geam pe care nu-l mai foloseste? unsure.gif
Shark
Am eu de E30 dar e Hella! Sorry.
Robert1
Ms mult oricum...intre timp am mai incercat si acum vad ca intra angel eyes-u si in sticla hella.Salut
mayer_maryus
AM REVENIT DUPA CEVA VREME...

GEAMURI KLARE PT MODELELE E-30 E-32 E-34

PRETULL 80 DE RON SETUL
io'sŪ
exista deja un topic despre asa ceva, le-am unit eu!
mayer_maryus
QUOTE (io`s @ Jun 1 2007, 03:15 PM) *
exista deja un topic despre asa ceva, le-am unit eu!

MS biggrin.gif
mayer_maryus
up
mayer_maryus
proiectoare de e34 si e39
sTAILLL
pt proiectoare de urs pana in 89 cele dreptunghiulare nu faci geamuri clare?
Azeea
faci pt e30, model face-lift? ma intereseaza.
mayer_maryus
QUOTE (Azeea @ Nov 13 2007, 11:38 PM) *
faci pt e30, model face-lift? ma intereseaza.

o sa fac dar nu am de unde sa iau un proiectoare ca sa fac...
sapt asta o sa fac de e36 daca santeti dispusi sa-mi lasati un proiector o saptamana fac fara pb
mayer_maryus
QUOTE (sTAILLL @ Nov 13 2007, 11:23 PM) *
pt proiectoare de urs pana in 89 cele dreptunghiulare nu faci geamuri clare?

aceasi problema imi dai un proiector si facem
mayer_maryus
DE PISICA E36 GEAMURI DE PROIECTOARE CINE VREA ?
MARTI AM SIGUR
SUN 83
QUOTE (mayer_maryus @ Nov 14 2007, 02:57 PM) *
aceasi problema imi dai un proiector si facem

donez eu un proiector! ne auzim la un tel sa stabilim o intalnire smile.gif
mayer_maryus
[quote name='SUN 83' date='Nov 17 2007, 10:38 PM' post='59825']donez eu un proiector! ne auzim la un tel sa stabilim o intalnire :)ok :Dpt proiectoare de e36 (pisica) acum si pozescz de rez sant cu tel..sad.gif
mayer_maryus
proiectoare de urs e cineva intresat ?proiectoare de urs e cineva intresat ?proiectoare de urs e cineva intresat ?
Robert1
Asa ceva poti sa faci pt e30?Semnalizatoarele din fata,doar nu prea as vrea clare.DAca se poate cu striatiile alea ar fi bine.SAlut si astept raspuns si cu pret daca poti.
mayer_maryus
QUOTE (Robert1 @ Nov 27 2007, 05:02 PM) *
Asa ceva poti sa faci pt e30?Semnalizatoarele din fata,doar nu prea as vrea clare.DAca se poate cu striatiile alea ar fi bine.SAlut si astept raspuns si cu pret daca poti.

doar clare sry:P o sa fac unele pe leduri:P
MeHigh
Si de la mine pozne cu geamurile clare pe proiectoarele de E34 :
mayer_maryus
QUOTE (MeHigh @ Dec 1 2007, 09:42 AM) *
Si de la mine pozne cu geamurile clare pe proiectoarele de E34 :

trebuiau si ele putin curatate:) sau vopsite....
ai sters oglinda si lupa ? ca presupun ca era ceva praf pe acolo....
asta ca sa aibe rezultate foarte bune:)
MeHigh
am sters si oglinda si lupa, le-am spalat cu dusul, mai putin suportul de proiector, pe care doar l-am sters cu o carpa umeda...si cu, cremwurstii mei de degete, nu am sters destul de bine...oricum, luminine care le am acum sunt incomparabile cu cele de inainte de operatiune. Sunt exceptionale proiectoarele de pe E34 la lumina. Inca o data, multumesc marius. Vedem la faruri daca rezultatul va fi la fel de eficient.
ionusunt
eu vreau la urs 2 bucati geam de inlocuit.cum luam legatura ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.