Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M3 CSL loaded
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
florin83
de vanzare

pt cei care nu stiti masina:

http://www.loaded.se/default.asp

puteti gasi o gramada de filmulete cu ea pe youtube, googlevideo, etc..
Tytus
Este foarte bine preparata nu neg,dar mii se pare exagerat de scumpa totusi unsure.gif
io'sŪ
QUOTE (Tytus @ May 30 2007, 09:51 PM) *
Este foarte bine preparata nu neg,dar mii se pare exagerat de scumpa totusi unsure.gif

si eu zic la fel, cred ca la banii astia gasesti ceva muuult mai tareee wink.gif chiar daca nu e BMWu
alexutzu
cred ca undeva in anuntul ala exista o greseala....dap ati ghicit pretul nu este cel corect smile.gif)
n3o
sunt convins din ce stiu si am vazut ca rupe orice pe circuit dar intradevar costa prea mult pe la jumatate cred k se mai imbulzea lumea sa o cumpere asa o sa o vedem mult timp pe mobile !!
Tytus
Tu o vezi pe mobilul tau?ca eu nu o vad pe al meu biggrin.gif (poate pe mobile.de) wink.gif
florin83
m3 csl stock rupe pe circuit multe supercar-uri, lamborghini murcielago, gallardo, ferrari 360, 550, slr, sa nu mai zic de masini cu pretentii pe circuit ca clk 55 dtm amg, ferrari 360 challenge stradale, porsche 996 gt3, etc...
oare cum e csl-ul asta ?
Tytus
Enorm de scump pentru o masina ne-exotica sport si provenita si dintr-o caroserie si sedan sau coupe 318?la acceiasi bani,discutand prin absurd,nu ai prefera Porsche Carrera GT cu 2mii de km la bord? smile.gif
florin83
unul stock si-o ia intradevar de la porsche, dar csl-ul asta cred ca il rupe pe porsche pe circuit..tongue.gif
n3o
@Tytus
da era vorba de mobile.de tongue.gif
eu unu zic ca CSL-ul este destul de exotic si stock tinand cont ca a fost editie limitata si la ce este in stare sa faca in comparatie cu un m3 normal + ca nu il vezi pe toate strazile... pana si pretul la mana a 2-a este dublu fata de un m3 normal !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.