Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mi-au furat emblema
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
525da
Azi,la Carrefour orhideea mi-au furat emblema de pe capota sad.gif .Cat costa emblema asta?Ca am ramas cu 2 gauri prin care ploua(am pus peste ele niste banda adeziva)si pana ma despagubesc asigurarile mai trece ceva timp.
525da
multumesc,jaffar smile.gif
INTERCEPTOR
eu nici macar nu le mai pun.ca stiu ca dispar destul de repede.dar am gasit in spate numai apa sad.gif( asa ca ceva tre sa fac ...............sa astup gaurelele:P o emblema originala bmw stiu ca era undeva pe la 1 mil si ceva..sau nasoala din targ vitan 1- 200 000
525da
QUOTE ("INTERCEPTOR")
..sau nasoala din targ vitan 1- 200 000

Cat de nasoala poate fi?Uzata,zgariata?
Oricum,prin gaurile alea intra apa si trebuie sa rezolv rapid problema.Plus ca masina arata foarte urat fara emblema!Nici nu stiu daca intra pe casco,o sa vad luni ce si cum.
Multumesc!
Desi nu e mare lucru,sunt asa de suparata pe hotii astia nenorociti care mi-au uratzit masinuta mad.gif
SUPERBEC
nu te speria daca intra apa.. nu are unde sa se duca decat pe radiator ... sau pe plusu de pe capota.. oricum se usuca imediat.
ironm
QUOTE (SUPERBEC)
nu te speria daca intra apa.. nu are unde sa se duca decat pe radiator ... sau pe plusu de pe capota.. oricum se usuca imediat.

Ce nenorociti!!!! Nu pot sa cred ca si emblema se fura. :crybaby:
E ceva la un bmw care nu se fura?!?!smile.gif)
525da
QUOTE ("SUPERBEC")

Bine ca m-ai linistit,vedeam scurtcircuite si alte nenorociri sad.gif Multumesc!
@ironm:nu cred ca exista ceva care sa nu se fure la un BMW,daca nu e de folos cuiva ceva,este distrus asa,de-al naibii...Cine n-are destula forta sa rupa ceva,zgarie cu cheia... sad.gif
ccc
QUOTE (ironm)
QUOTE (SUPERBEC)

Ce nenorociti!!!! Nu pot sa cred ca si emblema se fura. :crybaby:
E ceva la un bmw care nu se fura?!?!smile.gif)

Cred ca totusi nu se fura emblema de BMW la fel de des ca aia de Mercedes :-)
525da
Desi sper sa nu aiba nimeni nevoie:
-emblema capota 61,32 RON,2 bucse prindere emblema 3,38 RON,montajul din partea casei smile.gif
mertan
de unde sunt preturile? am vazut n targ la noi cu 10 lei parca, nu mai stiu. parca 15 lei. era buna, nu era crapata. da la dezmembrari nu au?
525da
QUOTE ("mertan")
de unde sunt preturile? am vazut n targ la noi cu 10 lei parca, nu mai stiu. parca 15 lei. era buna, nu era crapata. da la dezmembrari nu au?

Preturile sunt de la service Filaret si sunt pentru capota de E39.Nu am incercat sa gasesc in alta parte si am fost foarte multumita de service,in 15 minute am plecat cu emblema montata.
mertan
65 de lei. manopera cat a costat?
525da
QUOTE ("mertan")
65 de lei. manopera cat a costat?

Manopera a fost din partea casei smile.gif Nu am cerut sa imi fie montata,dar mecanicul care se ocupa de masina mea de obicei a fost dragut si mi-a montat-o cat am platit eu factura smile.gif
mertan
eu nu am embleme nici pe capota, nici pe portbagaj. au fost scoase si acoperite santurile alea.
alexandru_83
De ce?
525da
QUOTE ("mertan")
eu nu am embleme nici pe capota, nici pe portbagaj. au fost scoase si acoperite santurile alea.

Nu-mi dau seama cum arata,dar a mea arata tare rau fara emblema! smile.gif
mertan
pai nu stiu. asha am cumparato. nici uwe nu are embleme.
ironm
am asa ceva...a trecut printr-un accident si nu mai e intacta...dar daca are nevoie careva de ea...sa ma contacteze
florin83
ce faci ma? furi embleme? :eek:
asta e de la e39-le ala care a intrat in megane? (ai pus tu niste poze)
cristic
cred ca am si eu vreo 2 embleme prin portbagaj
dar sunt zgariate sunt de pe o masina care era la fiare vechi
525da
Pastrati-le bine!Ca daca se fura acum si emblemele,inseamna ca e foame mare printre hoti!!
mertan
poate au aur in ele si nu ne-a spus nimeni pana acuma.
cc_seat
Prima oara mi-a furat-o in '94 un pusti cordit de la bloc. A pus-o pe mileu in sufragerie :unibrow:
mertan
marfa de tine. la mine nu au ce fura.
alexandru_83
Mi-au luat-o si mie... sad.gif
florin83
vedeti ce bine e de noi, astia cu troace.. nu ne fura niciodata nimic biggrin.gif
sixx
Decat narile uneori :crybaby:
525da
QUOTE (alexandru_83)
Mi-au luat-o si mie... sad.gif

Sunt alaturi de tine in aceasta cumplita incercare... sad.gif Nu-i asa ca masina arata jalnic?Iti vine sa innebunesti cand te uiti la ea...Ia-ti de la Filaret.
alexandru_83
Mi-am lat una cu 50.000 de la dezmembrari(jupuita..) smile.gif
O sa-mi iau una noua
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.