Help - Search - Members - Calendar
Full Version: am si eu nevoie de putin ajutor
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
robert_tzara
se poate monta pe urs un motor m43? si daca nu care ar fi cauza? va multumesc!!!
io'sŪ
nu cred sa nu se poata, in principiu e la fel cu M40 care a fost montat pe E30.. insa trebuie sa schimbi unele/altele (suporti, baie de ulei...etc
nu stiu cum se procedeaza cu omologarea
butcky
Sunt ursi cu V12!!! De ce crezi ca nu s-ar putea pune motorul ala? tongue.gif
Rotti
cred ca se referea la montarea fara prea multe modificari...
pt robert: ai nevoie de baie de ulei de urs de m40 - cade la fix si suportii de urs m40 (cum spunea si io`s). in rest de poate pune fara nici o modificare.
robert_tzara
va multumesc sper ca INTERCEPTOR sa se apuce o data de cele doua masini ca deja cedez cu nervi biggrin.gif
robert_tzara
mai am si eu o problema destul de nasoala daca reusesc totusi sa pun m43 pe urs ceasurile din bord o sa-mi mai functioneze normal sau trebuie modificare si acolo ,sonda ulei sonda apa.turometru , etc...sau ar fi mai simplu sa pun tot bordul de pisica?
robert_tzara
chiar nimeni cu un sfat ?
316i
Da, o sa-ti mearga ceasurile, nu e problema. Am vorbit si cu Interceptorul si i-am zis ca nu stiu daca se potriveste baia de M40 pe M43, asa cum se potriveste pe M42 de ex. Si sorbul la fel.
robert_tzara
QUOTE (io`s @ May 29 2007, 12:35 AM) *
nu cred sa nu se poata, in principiu e la fel cu M40 care a fost montat pe E30.. insa trebuie sa schimbi unele/altele (suporti, baie de ulei...etc
nu stiu cum se procedeaza cu omologarea

suporti de pe e36 nu-i pot monta pe urs? are careva idee?
316i
Poti sa faci o proba sa vezi cum cade. Daca nu...vezi cate prinderi au suportii de M43 si cauta unii de urs sau e34 care sa se potriveasca pe motor.
robert_tzara
QUOTE (316i @ Jun 1 2007, 10:04 PM) *
Poti sa faci o proba sa vezi cum cade. Daca nu...vezi cate prinderi au suportii de M43 si cauta unii de urs sau e34 care sa se potriveasca pe motor.

oki mersi!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.