Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CUMPAR TWEETER BMW E30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
cumpar tweeter din echiparea de serie(cel care vine cu tot cu plasticul de la oglinda-eu nu am reusit sa il scot de acolo) pentru partea dreapta pentru bmw e30 .astept oferte smile.gif
n3o
QUOTE (ionusunt @ May 13 2007, 08:25 PM) *
cumpar tweeter din echiparea de serie(cel care vine cu tot cu plasticul de la oglinda-eu nu am reusit sa il scot de acolo) pentru partea dreapta pentru bmw e30 .astept oferte smile.gif

eu stiu ca este prins in cleme capacul/plasticul ala huh.gif
ionusunt
QUOTE (n3o @ May 13 2007, 08:33 PM) *
eu stiu ca este prins in cleme capacul/plasticul ala huh.gif

pai ai inteles gresit tongue.gif si m-am exprmat un pic cam bizar smile.gif.plasticul iese bine mersi de acolo,cleme nu mai am de mult,sunt rupte(asa am luat masina),nu iese boxa(tweeterul in sine) din plastic.
alexb32
super tare !! nu stiam ca a fost de fabrica ''chestia'' aia, mai vazusem pe ebay.com asa ceva, dar am crezut ca face parte din ..Tuning.
ionusunt
adica>? blink.gif laugh.gif nu am inteles ce vrei sa zici..credeai ca genu asta de tweeter e gen de tuning?eu unul asta am inteles laugh.gif
alexb32
DA, credeam ca e tuning. Eu nu am mai vazut la nici un urs asa ceva. Orcum mi-ar place si mie, deoarece eu am lipit tweeter-ul cu banda dubla adeziva de bord annoyed_h4h.gif
uwe
si eu am cautat 3 ani asa ceva si abia acum am gasit biggrin.gif
ionusunt
am auzit ca e greu de gasit dar incerc sa nu cred laugh.gif
io'sŪ
chiar nu poti sa faci o adaptare si sa bagi acolo un tweeter ???
ionusunt
iti dai seama ca da doar sa reusesc sa scot ce e acum acolo,fara sa rup ceva smile.gif
io'sŪ
cred ca asa ceva te-ar interesa biggrin.gif
macar sa sti cum se cheama in germana si pretul ~~~ wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.