Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar parbriz e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
sile1
cumpar parbriz e28 0726230874
io'sŪ
de ce nu-l cumperi nou, nu ar trebui sa coste o avere (cred ~250ron)
sh e ft probabil sa nu gasesti sau daca gasesti e posibil sa nu fie intr-o stare tocmai buna
nmg
Eu am montat de curand parbriz cu 2.500.000, nou noutz, cu tenta verde si parasolar. Montaj inclus in pret.
sile1
wow... nu ma asteptam sa fie asa ieftin sincer sa fiu (sunt nou in bransa bmw k sa zik asa...rechinu care il am acum a ajuns la mine pur intamplator iar e28-ul asta pt care vreau parbriz e oarecum un vis implinit la un pretz bun biggrin.gif si scapa si saracul seria 5 de remat cu okazia asta...) :-| totusi am gasit sh la un pretz rezonabil tot la cineva d aici dp forum si probabil o sal iau de la el...
ms mult pt sfaturi oricum
manole74
Nou este 200 de roni, schimbat de mine acum 2 luni
INTERCEPTOR
nou original sau nou parnaias?la 2000 000
io'sŪ
eteeee original...!!! da' ala "parnaiash" ce are???
mai bine unul sh vechi zgariat si sablat la 100 ron sau mai bine unul nou parnaiash la 200 ron? tu ce ai alege?
manole74
OEM, sigur nu gasesti la banii astia!!!! Si stai fara grija , ca la drumurile noastre, ambele dupa un an de zile arata la fel dry.gif
TiL
Prefer unul original pentru ca masina are multe de indurat pe drumurile lungi pe care le fac. Am avut de-a face cu furtuni de praf/nisip care mi-au facut parbrizul ciur intr-un an. Oricum nu era stralucit cand am luat masina, nici OEM nu e. Ma mir ca a scapat nevatamat dupa o pietricica azvarlita de un tir venit din sens opus.
INTERCEPTOR
iti zic imediat ce as alege .original.chiar daca e mai scump decat cel nou.asta e parerea mea.mai ramane sa mi incarc amortizoarele sa pun roti pe 14 ca s ieftine cauciucurile sa pun ulei rompetrol si sa mi dau foc mie si la masina.si inainte de asta sa ma intreb dece arata urat masina si dece nu merge bine.benzina sa cumpar de la conducta si motorina de locomotiva .tu dece ti ai facut masina frumoasa si nu ai pus tarani pe ea?domule io s:P decat sa pun o piesa de 2 lei si sa o schimb de 3 ori pe an prefer sa pun una de 10 lei si sa o schimb dupa 3 ani.asta offtopic.
de aia se vede diferenta intre aceleasi masini din aceasi ani pe strada.asa facem si cu vopsitul.lasa ca o face ala din colt lasa ca o fac eu si de aia jumate din bmw uri arata ca din evul mediu.vopsite de 2 lei
io'sŪ
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 16 2007, 02:51 AM) *
tu dece ti ai facut masina frumoasa si nu ai pus tarani pe ea?domule io s tongue.gif

eh, tocmai ca parbriz am "tiganie" cum iti place tie sa-i spui, de ce????? pt ca nu am gasit SH sa-mi placa si pt ca nou era 3sute si ceva de euro si am preferat sa dau 2,5 mil (pana in 100 E la vremea aia, cu toate ca mi-a scos peri albi pana l-am montat)
sile1
sincer sa fiu cred k ca o sal iau p cel sh (dar original) pt k ca momentan sunt cam in pom cu banii si la urma urmei mie imi trebe un parbriz pt k ca al masinii e spart iar dk daca stau sa astept sa fak bani pt un parbriz nou si original .... masina are mari shansea sa faca pasul maretz spre remat datorita impozitului nu tokmai tocmai placut care i este atribuit ...
kt cat despre partea cu parbrizu d de e23 care se gaseste greu smile.gif sunt foarte la curent pt k ca si la 728 care il mai am , parbrizu e tot tzandari dar nu prea am gasit d de unde sa iau (singuru lok loc in care totusi avea cineva vroia 100E p pe el.... deci no way sa dau banii p pe el mai ales k p ca pe toata coaja vroia 300 altfel...)
si k offtopik dk ca offtopic daca stie cineva un parbriz d e23 la un pretz rezonabil... biggrin.gif
alex230ro
Pai ai vazut e 2,5 mil maxim 3 unul nou dar nu original...
nmg
QUOTE (sile1 @ May 17 2007, 11:08 AM) *
kt despre partea cu parbrizu d e23 care se gaseste greu smile.gif sunt foarte la curent pt k si la 728 care il mai am , parbrizu e tot tzandari dar nu prea am gasit d unde sa iau (singuru lok in care totusi avea cineva vroia 100E p el....
si k offtopik dk stie cineva un parbriz d e23 la un pretz rezonabil... biggrin.gif

2,5 mil nou, cu tot cu montaj. Cand l-am schimbat pe al meu, am fost la vreo 4 centre de parbrize si toti mi-au zis cam acelasi pret ... Si eu ma gandeam la fel, ca se gaseste greu, dar nu a fost asa. Peste tot aveau smile.gif Pe Colentina vreo 2 centre, pe Ferdinand unul, etc. Esti din Bucuresti, da ?

Eu chiar incepusem sa fac mofturi, am cautat pana la urma unul cu tenta verde si l-am gasit la niste arabi pe Colentina, mi l-au schimbat si sunt foarte multumit, nu ploua pe la chedere chiar daca nu e original...smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.