Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand E30 coupe
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
just bmw
vand BMW ursulet coupe, motor 323, suspensie sport H&R, evacuare sport, jante 17" Mille Miglia + 2 jante de rezerva originale, cauciucuri noi, spoiler + eleron m technik, praguri, prelungire capota, faruri angel-eyes, interior impecabil, volan sport bmw, boxe JBL limited edition + mp3 JVC ... pret 4500e
detalii 0722 138522 sau 0767 305652
just bmw
e30 coupe
io'sŪ
ursu' asta nu a fost cumparat de curand de la UWE???
asa repede te-ai plictisit de el?

blink.gif moaaammmaaaa.... ce bani se cer pe ursii astia !!! huh.gif
reactor_share
Ba da eu cred ca e acelasi urs.
Si in plus de asta, m-am uitat pe topicul lui UWE, si citez:
" pretul final a fost de 3700 euro".

In aceste conditii, cat ar fi pretul final in acest moment?
De ce o vinzi?

Oricum este o diferenta frumusica 4500 - 3700 = 800 Euro. Probabil ca pragurile isi spun cuvantul.

No ofence! Masina a fost si va fi frumoasa si Bafta la Vanzare. Poti cere si 10.000 pe ea. Problema e a celui care ii da.

Acum ce sa zic, poate ai mai bagat bani in masina si ai mai reparat cate ceva. Dar sa stii ca nu prea conteaza. Eu, de exemplu am dat pe E28 3350, si am mai bagat cel putin 2000 euro. Oare as putea sa il vand acum cu 5500 negociabil?
just bmw
Ursul a fost luat de la uwe intr-adevar, fara praguri, faruri, sunet si multe altele.
Am posibilitatea achizitionarii unui model mai nou asa ca trebuie sa-l dau p-asta. Nu am cum sa intretin 2 masini, credeti-ma ca l-as fi pastrat.
Il dau cu mare parere de rau sad.gif
Pretul afisat este departe de cat am investit eu in ea, dar nu mai agit pentru cele cateva sute in plus. Se da cu sistemul audio sau fara :|
ionusunt
QUOTE (just bmw @ May 10 2007, 01:57 AM) *
Ursul a fost luat de la uwe intr-adevar, fara praguri, faruri, sunet si multe altele.
Am posibilitatea achizitionarii unui model mai nou asa ca trebuie sa-l dau p-asta. Nu am cum sa intretin 2 masini, credeti-ma ca l-as fi pastrat.
Il dau cu mare parere de rau sad.gif
Pretul afisat este departe de cat am investit eu in ea, dar nu mai agit pentru cele cateva sute in plus. Se da cu sistemul audio sau fara :|

care e treaba asta cu "model mai nou"...nu stiu. ....daca ursu merge bine ,ce ar putea sa iti lipseasca sa vrei una mai noua? biggrin.gif
uwe
fara suparare dar vorbiti in necunostinta de cauza
omul a bagat multi bani in masina si daca vrea un model mai nou asta nu e o crima biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (uwe @ May 10 2007, 12:48 PM) *
fara suparare dar vorbiti in necunostinta de cauza
omul a bagat multi bani in masina si daca vrea un model mai nou asta nu e o crima biggrin.gif

atunci eu imi retrag cele spuse mai sus smile.gif intr-adevar nu e o crima biggrin.gif spor la vanzare! wink.gif
marfa masina oricum smile.gif
just bmw
ms de sprijin uwe smile.gif
model mai nou, ma refer la un E46, dar nu e foarte mare graba smile.gif
alex230ro
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2618&st=0

ca idee si comparatie ,toti vrem sa ne scoatem banii de pe masina da nu prea cred ca se poate,din punctul meu de vedere nu as da mai mult de 4000E pe un urs oricat de bine ar arata.Bafta la vanzare
n3o
QUOTE (alex230ro @ May 10 2007, 02:18 PM) *
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=2618&st=0

ca idee si comparatie ,toti vrem sa ne scoatem banii de pe masina da nu prea cred ca se poate,din punctul meu de vedere nu as da mai mult de 4000E pe un urs oricat de bine ar arata.Bafta la vanzare

nici daca ar fi fost impecabil de la mama lui ...fara rugina ...pachet mtech 2... original... toate plasticaraiele si cate ceva in + ?? sau daca este cabrio ? biggrin.gif
alex230ro
Ma refer la urs normal nu M3 sau 320 is sau cabrio.Da chiar fara rugina sau cu M tech 2 nu as da mai mult de 4000E.Sa amintesc cu cat s-a vandut NFS-ul??
just bmw
eu nu am zis ca vreau sa-mi scot banii de pe urs, s-au bagat foarte multi si nu ii mai recuperez in veci.
Pretul afisat include sist audio, cum am spus, se poate da si fara, 4000e
uwe
nu prea il intelegeti...
el nu vrea sa scoata toti banii cheltuiti cu masina...pt. ca oricum e imposibil
dar macar o parte din ei
just bmw
smile.gif cred ca nici macar p-aia nu o sa scot.
4000e fara sunet
alex230ro
Ok am inteles,bafta la vanzare inca odata .
just bmw
multumesc
powerbmw2001
QUOTE (just bmw @ May 10 2007, 04:07 PM) *
multumesc

cam scump ptr o masina fara dotari.........................................nici macar oglinzi electrice................apropos
din ce an e?
n3o
84
Ionut
frumusel, imi place culoarea si linia lui...bafta la vanzare.... smile.gif
just bmw
ms de up smile.gif
just bmw
update de pret! 3900e!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.