Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar BMW E30 sedan 1988-1990
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Azeea
Ma intereseaza mai mult caroseria (sasiu, capote, usi) sa fie in stare buna, sa nu necesite operatii majore de tinichigerie si vospsitorie. Nu ma intereseaza starea motorului, transmisiei, geamurilor, electrica, tapiserie, de fapt prefer sa nu fie deloc.
Inmatriculata RO = acte ok, fara serii naspa etc

Ca alternativa, voi lua in calcul si 524 td, E28 sau E34 daca au defectiuni la motor/cutie dar sunt inmatriculate.

Ofer maxim 2000 eur pt o masina corespunzatoare.
Azeea
up, iau in considerare si e28 si, mai ales, e34.
TiL
Am eu un E28... conf (9).gif dar nu se incadreaza la
sa nu necesite operatii majore de tinichigerie si vospsitorie.

Ai putea lua in considerare masina lui turbocharger. Poti sa iei niste bani de pe motorul si cele doua injectii pe care le are, daca tot vrei sa pui td pe el.
Azeea
pretul pt e28 lui turbocharger este bun iar masina arat f bine dar trebuie sa fac multe modificari, inclusiv la electrica si nu vreau sa ma cumpar instalatie noua pt e28. am un 324td si vreau sa folosesc piese de pe el.
daca stie cineva un e28 / e34 TD care sa arate similar dar fara motor, LET ME KNOW! biggrin.gif
TiL
Bine zis, "fara motor" biggrin.gif
Unul bun, cu motor diesel e scump.

A! Mai era masina lui 84HOT, dar nu stiu daca o mai vinde. Pretul era bun.
enculescusorin
QUOTE (Azeea @ May 10 2007, 12:20 PM) *
pretul pt e28 lui turbocharger este bun iar masina arat f bine dar trebuie sa fac multe modificari, inclusiv la electrica si nu vreau sa ma cumpar instalatie noua pt e28. am un 324td si vreau sa folosesc piese de pe el.
daca stie cineva un e28 / e34 TD care sa arate similar dar fara motor, LET ME KNOW! biggrin.gif

pai si de asta iti e frica...e28-urile sunt relativ simple la partea electrica...eu zic ca n-ai foarte mult de munca...si daca ai banii e pacat sa nu cumperi masina lui turbocharger...si vorba lui til...iti iei si ceva bani pe motorul de 2.8i...si la rar te costa maxim 500 de ron omologarea motorului
Azeea
se poate inchide. multumesc
georgem
S-a facut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.