Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar bancheta spate cu cotiera seria 5 sau 7
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
cumpar bancheta spate seria 5 sau 7 orice caroserie ,preferabil de piele,buretii sa fie buni,ca tapiteria o refac.pt in casa imi trebuie laugh.gif vb serios! astept oferte tongue.gif
enucos
salut, am una de e28 in stare buna, are cotiera, nu are tetiere. 0724015405; 0767039413 Cosmin
ionusunt
poti pune o poza?tetiere nus problema ...buretii sa fie ok .
enucos
poze nu am sad.gif sa vad maine daca pot sa-i fac, ea nu e roasa, bureti ii incerci si tu cand o ei, mie mi se par ok
io'sŪ
conf (3).gif conf (9).gif doh (14).gif
Andrei... esti dus rau nene !!!! cha (40).gif console.gif

laugh.gif lgh (9).gif
ionusunt
da ba Ma MUT celb (15).gif si vreau sa mi fac un cadru metalic pe care sa pun o canapea de masina tongue.gif cat mai mare canapeaua pt cat mai mult loc tongue.gif si da sunt dus,imi fac casa de om nebun ... laugh.gif as face si un loc in care sa doarma masina cu mine,daca nu m-as muta tot la bloc
PS : care crezi ca era rezultatul reproducerii a doi psihiatrii ....copii intregi la cap? biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (ionusunt @ May 6 2007, 01:53 AM) *
PS : care crezi ca era rezultatul reproducerii a doi psihiatrii ....copii intregi la cap? biggrin.gif

ce tare ai fost la replica asta
lgh (9).gif lgh (24).gif lgh (12).gif

unde te muti, cum????
te si insori??? happy (24).gif biggrin.gif

daca da...... cha (2).gif console.gif
ionusunt
doar ma mut.fara insurat biggrin.gif ma mut pe langa city mall.am dat asta de pe mosilor
enucos
am facut poze, sunt putin prafuite, cea de jos are un mic defect, se vede si in poza.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.