Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar volan
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Peter Pan
Cumpar volan asemanator cu cel din poza atasata (3 spite).
ionusunt
foarte greu gasesti unu intreg mtech II .cred ca ti-am mai zis.poate il pacalim pe petrutz cumva....mergge butuc de e34 la urs? tongue.gif
ionusunt
eu zic ca ar fi o combinatie sa incerci un e-bay.de pt. asta .sigur gasesti ceva intreg si la bani buni smile.gif
Peter Pan
nu tb sa fie neaparat mtech II ,sa fie bmw in 3 spite BMW e30 Cabrio.gif help.gif
bartro
QUOTE (Peter Pan @ May 4 2007, 11:08 PM) *
nu tb sa fie neaparat mtech II ,sa fie bmw in 3 spite BMW e30 Cabrio.gif help.gif

Dar piele e un pic obosit. A ta din poze nu e cu piele. A mea nu stiu din ce masina e.
uwe
QUOTE (bartro @ May 4 2007, 11:15 PM) *
Dar piele e un pic obosit. A ta din poze nu e cu piele. A mea nu stiu din ce masina e.

daca nu va intelegeti ...sunt si eu interesat de volan smile.gif
ionusunt
in 3 spite de urs astea mai sunt.eu zic ca m-techII e cel mai frumos(adica cel postat de tine in primul post si pe care il are bartro) biggrin.gif
mertan
de e36 nu merge... de e34 merge.
manole74
Si prima poza e cu volan imbracat tot in piele...........dar,ALCANTARA!!!!!! wink.gif
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ May 5 2007, 07:33 AM) *
..........dar,ALCANTARA!!!!!! wink.gif

asa ceva nu am mai vazut ! laugh.gif
bartro
QUOTE (manole74 @ May 5 2007, 07:33 AM) *
Si prima poza e cu volan imbracat tot in piele...........dar,ALCANTARA!!!!!! wink.gif

aha
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.