Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Detectoare radar si frecvente radar
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
dust
Ma tot roade sa-mi iau un detector dar nu stiu exact care ar fi alegerea cea mai buna si ma gandeam ca poate stiti voi ce radar ar fi mai bun pentru Romania si pe ce frecvente merg radarele noastre.

O lista de aparate, m-ar interesa unul pana in 5 mil
florin83
iti recomand unu din astea

are un prieten de ceva timp, l-am avut si eu putin si e super tare.. se prinde de parasolar. se incarca de la bricheta, dar ziua poti sa-l lasi fara fir ca se poate incarca si de la soare..

si-a mai luat alt prieten saptamana trecuta (model mai nou) unu tot la recomandarea mea smile.gif si a fost pana la sibiu de 1 mai. pe drum a dat de 3 radare pe care le-a detectat fara probleme, unu chiar dupa curba..
m-a si sunat sa-mi povesteasca atunci huh.gif
dust
SV-28R

* Double super heterodyne system(DHS)
* Benzi detectate: X (10GHz) si K (24GHz)
* cordless radar detector cu clapeta si antena incorporata
* S-TRAP (Super Trap Shooting System)
* Car locator System
* Sensibilitate: ULTRA****
* iDSP (integrated Digital Signal Processing) circuit

5.300.000 Lei (530 Lei noi)*!!!
e bun? penultimul... chiar 7 mil nu as da pe un d radar
florin83
cel de care ziceam ca si l-a luat sapt trecuta are 27R.. smile.gif, iar cel de care ziceam ca il are mai demult are SVE-22

ambele sunt sub 5mil..
enucos
nu e bine sa fie un detector cu o acoperire de 360°? daca vine nenea politistul in spatele tau si da drumu la radar?
dust
am comandat un cobra 9430 pana la urma... are si 360 grade smile.gif
enucos
dinala are si tata, si nu l-am auzit sa se planga de el, tu esti multumit? ai avut timp sa-l testezi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.