Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Modele cel putin ciudate BMW
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
ionusunt
am gasit pe un forum din sua niste poze cu niste modele foarte ciudate BMW din anii 80 +multe poze cu bmw clasice .o sa postez aici toate pozele biggrin.gif

clasicele smile.gif

E30 shooting-break (cel putin asa stiu eu ca se numesc modelele in 2 usi "un pic break " tongue.gif )

e23 break blink.gif

e34 m5 cabrio blink.gif

///M8 (proiect doar) wink.gif

E30 333i-"333i, 2 door, M30 (197 HP top speed 250 km/h), 1265kg weight, Disc/Disc, built in South Africa 1985 - 1987"

E36 sedan Baur cabrio blink.gif

e39 M5 touring (nu stiam de el)
florin83
QUOTE (ionusunt @ Apr 29 2007, 07:27 AM) *
E30 333i-"333i, 2 door, M30 (197 HP top speed 250 km/h), 1265kg weight, Disc/Disc, built in South Africa 1985 - 1987"

asta a existat smile.gif

In addition to the famous M3 there were other special models of the E30. BMW South Africa's Motorsport division created the 333i in 1986 by fitting the 3.3 M30 "big six" of the 733i to a 2-door E30. The resulting 333i was a major success in saloon car racing in that country and is now a collectors item. These cars, built with help from Alpina in Austria, featured some interesting compromises like forcing the buyer to choose between air conditioning (vital in South Africa) or power steering. They were only built in small numbers in 1986. Later when it became clear that South Africa would not be getting the M3, the 325iS was created. Initially this was merely a 325i 2-door fitted with a bodykit and a close-ratio gearbox (improving acceleration at the expense of top speed and economy) but more changes where made to keep the car competitive in South African saloon car racing. Nevertheless, these cars were always sold to the public. This culminated in the 325iS Evo II of late 1991. By now several body panels were made of aluminum, preventing the car from being washed by automated car washes, and the M20 engine grew to 2.7 and now produced 155 kw(210 hp)it was able to accelerate the bmw in 7.5sec.
ionusunt
QUOTE (florin83 @ Apr 29 2007, 09:09 AM) *
asta a existat smile.gif

da stiam de asta.ceva de genul inlocuia m3 in africa
n3o
asta ce este ?, imi place foarte mult !!
LE: dar luneta la e36 baur ala pare sa fie mai dreapta de cat sta prelata , pare sa fie facuta poza la mijto cu o prelata peste
ionusunt
QUOTE (n3o @ Apr 29 2007, 10:05 AM) *
asta ce este ?, imi place foarte mult !!

cum nu stii ? blink.gif laugh.gif biggrin.gif
507 roadster ( z8 e inspirata dupa asta)
n3o
QUOTE (ionusunt @ Apr 29 2007, 10:09 AM) *
cum nu stii ? blink.gif laugh.gif biggrin.gif
507 roadster ( z8 e inspirata dupa asta)

stiu ca exista dar nu stiam ce model este , am incercat sa caut de vanzare dar fara nici o sansa mellow.gif
le: uite ce am gasit in schimb http://www.mobile.de/SIDw-o8xn98QXWps3MtGZ...amp;top=21&
ionusunt
QUOTE (n3o @ Apr 29 2007, 10:13 AM) *
stiu ca exista dar nu stiam ce model este , am incercat sa caut de vanzare dar fara nici o sansa mellow.gif
le: uite ce am gasit in schimb http://www.mobile.de/SIDw-o8xn98QXWps3MtGZ...amp;top=21&

wub.gif
vezi ca era un 507 pe un site postat de interceptor (topicu era site cu vechituri sau cva de genul acesta)
ionusunt
de e30 break coupe si e23 break stie cineva ceva?sunt serii limitate?proiect?nu s-au vandut? blink.gif
io'sŪ
333i a existat sigur, au fost ft putine modele fabricate, motorul este un 3,2 turbo M30 spiteful.gif
cat despre e30 coupe break este prima oara cand vad huh.gif blink.gif insa e23 break (sau TOURING, asa cum le place celor de la BMW sa le numeasca ) am mai vazut pe net in poze dar nu stiu ca BMW sa fi fabricat asa ceva vreodata, poate vre-o comanda speciala sau masini mortuare ceva to_pick_ones_nose2.gif

mai stiati ca in africa de sud 745i e23 nu fost cu motoare M30 3,5 turbo (ca al meu) ci cu motoare de ///M5 (e28:e24) de 286hp
ionusunt
QUOTE (io`s @ Apr 29 2007, 11:35 PM) *
333i a existat sigur, au fost ft putine modele fabricate, motorul este un 3,2 turbo M30 spiteful.gif
cat despre e30 coupe break este prima oara cand vad huh.gif blink.gif insa e23 break (sau TOURING, asa cum le place celor de la BMW sa le numeasca ) am mai vazut pe net in poze dar nu stiu ca BMW sa fi fabricat asa ceva vreodata, poate vre-o comanda speciala sau masini mortuare ceva to_pick_ones_nose2.gif

mai stiati ca in africa de sud 745i e23 nu fost cu motoare M30 3,5 turbo (ca al meu) ci cu motoare de ///M5 (e28:e24) de 286hp

bai da africanii astia o ardeau bine la capitolul bmw tongue.gif de 333i stiam si eu si 325 is evo si alte nebunii....de faza cu 7aru nu stiam.e f interesant ce modele ofereau astia pe piata de acolo biggrin.gif
florin83
333 nu era turbo.. huh.gif
are 2.8-ul 184 cai.. de ce n-ar avea 3.2-ul ala 197 cai?
io'sŪ
eu asa am stiut, parca am citit mai demult si pe net despre asta dar nu mai am linkul sad.gif poate ai tu ceva sa ne documentam
Azeea
507 e ceal mai exclusivist BMW facut vreodata: serie limitata, design de exceptie, clienti pe masura (Elvis). e groaznic de scumpa, nu cred ca se vinde sub 300000 usd

masina apartine lui Enzo Panini, un colectionar foarte bogat care mai are cateva Alfa, o flota de Maserati si zeci de motociclete old-school.
iulian325
n3o,
sa nu stii tu de 507 mad.gif
ionusunt
de astea stie cineva ceva ? blink.gif
05aBi
am gasit si eu ceva prin calculator ..
e23 limo si un e23 break .. vad ca le break-ul asta geamul spate difera fata de cel care l-ai pus tu ionusunt .. o fi modelul cu facelift ? biggrin.gif

L.E.: am uitat sa pun pozele biggrin.gif
TiL
Am mai vazut poze cu E23 limo si break. Mi se pare ca a existat si E28 break.
Mi-ar placea un vagonet dintr-asta smile.gif

Despre celelalte... E21 probabil e facut de cineva, poate cu elemente de urs. Arata foarte bine. Ursul... sa fie oare baur cu hardtop?
ionusunt
QUOTE (TiL @ Mar 31 2008, 11:52 AM) *
Am mai vazut poze cu E23 limo si break. Mi se pare ca a existat si E28 break.
Mi-ar placea un vagonet dintr-asta smile.gif

Despre celelalte... E21 probabil e facut de cineva, poate cu elemente de urs. Arata foarte bine. Ursul... sa fie oare baur cu hardtop?

e21 e un cabrio facut de unii gen baur ,m-am interesat,foloseste soft top de 30 geamuri spate de e30 la fel si portbagajulpt acoperis,tot de e30 este .
barulul clar are hardtop,dar nu stiu daca e sudat acolo sau nu,pt ca am mai vazut un e21 tot asa baur cu hard top dar care se plia (mi s-a parut super interesant)
LE : e28 touring mi se pare ca s-a facut doar la comanda cateva modele.
un e30 cu hayon ar fi mers (dar nu cum e touring ala in 2 usi ,ci ceva in genul opel monza )
haifisch
E21 ala e facut de lumma smile.gif ....f interesant...il am si eu prin calc
ionusunt
e super e21 cabrio.ma intreb insa cum o fi pe curbe ?tongue.gif laugh.gif
haifisch
pai eu cred ca e putin mai "elastic" decat un E21 simplu

dar sigur a fost ramforsata caroseria....e totusi facuta de o firma care se respecta smile.gif
ionusunt
QUOTE (haifisch @ Apr 1 2008, 11:48 AM) *
pai eu cred ca e putin mai "elastic" decat un E21 simplu

dar sigur a fost ramforsata caroseria....e totusi facuta de o firma care se respecta smile.gif

oricum forma este extrem de eleganta....de fina...de subtila si totusi te face sa te intrebi ce e cu masina aia chiar daca nu te pricepi la masini ....mie mi se moaie picioarele cand vad asa ceva de o mie de ori mai rau ca at cand vad un SLR sa zicem ...... biggrin.gif
haifisch
asta cam asa e....duminica ma plimbam si eram pe la pasajul marasesti.....pe un sens era un porsche carrera cabrio si pe celalalt un E23 732i.....ghici dupa care am intors capul? biggrin.gif
05aBi
dar de asta ce spuneti ? E21 fastback ( varianta exclusiva pentru RO dar din pacate nu prea au ajuns pana aici biggrin.gif )
ionusunt
unde ai gasit-o si p-asta ?tongue.gif pune un link daca poti smile.gif

L.e. : uite ce am mai gasit eu tongue.gif e21 touring..cica au fost facute 3 bucati dintre care 1 nu mai exista...unul a fost vazut la vanzare acum 5 ani cu vreo 4 mii de euro..si al3-lea il are omul care a desenat caroseria ,care cica e impecabil si azi..asta scria pe site-ul unde am gasit poza.
haifisch
conf (9).gif
io'sŪ
CITAT(ionusunt @ Apr 8 2008, 04:49 AM) *
unde ai gasit-o si p-asta ?tongue.gif pune un link daca poti smile.gif

L.e. : uite ce am mai gasit eu tongue.gif e21 touring..cica au fost facute 3 bucati dintre care 1 nu mai exista...unul a fost vazut la vanzare acum 5 ani cu vreo 4 mii de euro..si al3-lea il are omul care a desenat caroseria ,care cica e impecabil si azi..asta scria pe site-ul unde am gasit poza.

e mai mult hatchback decat touring
bartro
QUOTE (io`s @ Apr 8 2008, 12:44 PM) *
e mai mult hatchback decat touring

Poate au vrut sa face un model ca 02 touring http://www.cardomain.com/ride/350182
CRM112
Hamco 750
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.