Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand ceasuri cu plasma de urs......
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
mertan
dupa cum zice anuntul.... urgent.... si pentru alte masini pot aduce.

si mai este un model. il pun mai tarziu.....

ultimele 2 sunt pe stoc.

id de mess bsc_lx sau 0720 538 400
io'sŪ
eu nu inteleg cu ar putea sa se vada asa pe un urs, banuiesc ca lumina trebuie sa vina cumva din spatele ceasurilor ca la e36 dar la urs becurile sunt in fata ceasurilor huh.gif
butcky
Se aprinde folia!!! Lumina nu vine din spatele ceasurilor!
Dar e o problema sad.gif Daca anulezi lumina originala, cum mai luminezi acele??? blink.gif
io'sŪ
am inteles acum !

wink.gif
mertan
nu vrea nimeni? haideti fratilor.
florin83
pune niste poze
dust
poze si pret?
smile.gif
mertan
pai nu vedeti mai sus pozele? frate e urgent. vreau sa scap de el. ca vin alte pachete si nu le pot lua de la posta. astea 2 sunt pe stoc...... urgenta.... cea de la quantitec e 340 ron acuma la reducere. si cea de la innoparts e 360 de ron. repede. va rog frumos. plasmele sunt absolu noi. sunt super. cu potentiometru de reglaj mai multe. smile.gif
florin83
s-au scumpit? parca erau 70E
mertan
cine a zis asta? ca s-au scumpit? si de unde stii tu de pretul ala???? poate sunt celelelate plasme la 250 ron. ca mai este un model.
florin83
probabil alea mai verzui...

http://www.proxenon.ro/ceasuri_detalii.php?id=7

astea ale tale se aprind exact ca in pozele puse de tine?
mertan
astea da. sunt la 250 de ron. dar ale mele se aprind fix fix fix ca cele din poze....
walde
mi se pare ca acele de la ceasuri se vad negre cand plasma e aprinsa ... rolleyes.gif
mertan
nu nu... seara asa se vad. zici ca sunt negre.... haideti fratilor.... up up up up up up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.