Help - Search - Members - Calendar
Full Version: tricouri quicksilver,animal,hawk shoes,reef
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
ionusunt
vand tricouri ce am scris mai sus,60 ron bucata,toate marimile multe modele.privat pentru detalii
alex230ro
Da-mi si mine niste poze pe privat ca nu am inteles nimic din ce ai scris aici laugh.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Apr 24 2007, 12:23 PM) *
Da-mi si mine niste poze pe privat ca nu am inteles nimic din ce ai scris aici laugh.gif

poze nam cas multe rau tongue.gif dar am un gentoi plin.daca vrei ne vedem mai pe seara si iti arat .eu stau pe langa foisor..parca si tu stai tot prin zona daca nu ma insel unsure.gif
alex230ro
Stau in Iancului dar nu e problema smile.gif
Daca e iau nr tau de telefon de la Florin si te sun mai pe seara ,sper tongue.gif
ionusunt
QUOTE (alex230ro @ Apr 24 2007, 12:55 PM) *
Stau in Iancului dar nu e problema smile.gif
Daca e iau nr tau de telefon de la Florin si te sun mai pe seara ,sper tongue.gif

da ma iti dau eu nr meu pe prv
Rotti
da-mi si mie un pm cu nr tau ca nu il mai am.
bytzu
da si mie nr pe priv pls, sa vedem cum facem
io'sŪ
@ionusunt
mai bine pui numarul aici la vedere ca faci scurta la mana cu cate PMuri dai cu numarul de telefon biggrin.gif

chiar, fa si tu o poza sa vaza si ochii mei cum sunt tricourile alea wink.gif
ionusunt
QUOTE (io`s @ Apr 25 2007, 12:23 AM) *
@ionusunt
mai bine pui numarul aici la vedere ca faci scurta la mana cu cate PMuri dai cu numarul de telefon biggrin.gif

chiar, fa si tu o poza sa vaza si ochii mei cum sunt tricourile alea wink.gif

poze o sa am maine
aveam la cineva da mi lea trimis si sunt numa jumatati de poza din pacate.0765 441 280
deja am scurta de atatea pmuri:))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.