INTERCEPTOR
Dec 1 2005, 01:16 AM
sA VANDUT
alexandru_83
Dec 1 2005, 06:10 PM
Daca nu te superi...de ce il vinzi daca are doar o saptamana?
INTERCEPTOR
Dec 1 2005, 10:33 PM
nu ma supar.este cadou de la unchi miu din franta si cum unii din voi stiti am probleme cu coloana vertebrala.maine dim ma duc la RMN si vad daca ma va opera sau fac alt tratament.nu e cazul sa ti spun cat costa nebuniile astea pe la doctori.si cum nu am servici si ma chinui cu reparat masini pe ici colo tre sa mi mai vand din lucruri .sooo cam asta e povestea aparatului.una peste alta am facut si eu 20 de poze cu el:PP
INTERCEPTOR
Dec 1 2005, 10:34 PM
sa nu mai zic ca ma gandeam la variata (amortizoare pe fata) ca sunt cam duse
Robert
Dec 2 2005, 07:37 PM
QUOTE (INTERCEPTOR)
sa nu mai zic ca ma gandeam la variata (amortizoare pe fata) ca sunt cam duse
Du-te la doctor. Amortizoare poti sa-ti iei oricand. Coloana vertebrala model cum ai tu nu se mai produce, iar cele second hand nu se potrivesc.
INTERCEPTOR
Dec 3 2005, 02:38 PM
am fost.ai zburat din start 3500 000.se pare ca e un disc nasol la coloana.dar doctorul a zis sa stau linistit ca SUNT PREA TANAR PT OPERATIE soo ma mai duc iar in ianuarie sa vada cum ma simt.soo cumparati odata aparatu ca tre sa dau datoria inapoi.negociabil ...super negociabil
io'sŪ
Dec 3 2005, 03:18 PM
so, tocmai mi-am cumparat unul la fel (sau aproape la fel-E 550) ca altfel m-ar fi nteresat
bafta la vanzare si multa sanatate
INTERCEPTOR
Dec 14 2005, 06:33 PM
vandut /mersi .cu sanatatea inca e problema .mai vad prin ianuarie dupa acupunctura
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.