Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Reconditionare/restaureare/piese schimbate
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
dust
M-am decis sa schimb tot pe ursul meu.
Vreau sa improspatez toata directia(cu bucsi, capete de bara, brate, etc), suspensia(telescoape si arcuri sport), sistemul de franare, rulmentii, tot ce se poate schimba pe sub masina.
Problema mea e ca nu am idee de costuri si as vrea daca se poate sa imi spuna cineva care a facut asta cam la cat sa ma astept pentru piese.
TiL
Cred ca-ti trebuiesc cel putin 1000E pentru piese noi. Numai rulmentii sunt ~3 mil bucata.
nmg
Pai cred ca mai bine iti faci lista de cumparaturi si mergi la magazin sa intrebi de preturi ... Pe urma vezi cum stai cu banii ... smile.gif E metoda cea mai precisa si care da cele mai bune rezultate ... smile.gif

Si neaparat fa rost de codurile de fabricatie (de pe realOEM), in nici un caz nu te lua dupa cei din magazin ! Eu am cheltuit o gramada de bani pe piese care nu s-au potrivit pentru simplul fapt ca vanzatoarea era foarte ... elocventa ! crazy.gif
dust
1000 de euro nu ar fi mult... ma tem sa nu fie peste 2000, daca nu depaseste 2k e bine... ma incadrez biggrin.gif
alte pareri? nimic?

pai lista mi-o fac direct de la automobile bv si tot de la ei iau si codurile, problema mea e suma totala unsure.gif wacko.gif
dust
Vad ca nimeni nu are idee despre pret si etc. asa ca o sa postez aici tot ce invart cu masina poate mai intereseaza pe cineva care vrea sa incerce.
Pentru inceput am gasit prin mecanicul meu un tip care aduce (sau cel putin se lauda ca aduce) suspensii sport complete pentru urs, la 150 euro (arcuri fata-spate si telescoape fata-spate) ceva unguresti...
Mai mult nu stiu, tre sa vb cu el saptamana asta si sa vad daca e pe bune sau nu...
ionusunt
QUOTE (dust @ Apr 22 2007, 05:22 PM) *
Vad ca nimeni nu are idee despre pret si etc. asa ca o sa postez aici tot ce invart cu masina poate mai intereseaza pe cineva care vrea sa incerce.
Pentru inceput am gasit prin mecanicul meu un tip care aduce (sau cel putin se lauda ca aduce) suspensii sport complete pentru urs, la 150 euro (arcuri fata-spate si telescoape fata-spate) ceva unguresti...
Mai mult nu stiu, tre sa vb cu el saptamana asta si sa vad daca e pe bune sau nu...

dami un privat cu id-ul de mess si iti spun...eu am trecut prin asa ceva iar a mea era muult mai nasoala ca a ta:).
cu 2000 de euro iti iei la aa ta multe rau in starea in care e acuma tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.