Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand piese E30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
uwe
elemente caroserie,directie,suspensie+plastice si tot felul de acareturi biggrin.gif
monteria
salut sant cristi, am si eu nevoie de peda de acceleratie, instalatie de M10, plasticul de sub bord(pe partea soferului, torpedou, bara spate si cred ca atat.
uwe
QUOTE (monteria @ Apr 15 2007, 05:50 PM) *
salut sant cristi, am si eu nevoie de peda de acceleratie, instalatie de M10, plasticul de sub bord(pe partea soferului, torpedou, bara spate si cred ca atat.

ne auzim la telefon wink.gif
uwe
amortizoare,bord, ceasuri bord,plastice de pe sub bord,punte spate cu tamburi,punte fata,
jambe,instalatie completa,caseta directie si muuuulte altele nici eu nu mai stiu........... biggrin.gif
ionusunt
ai cumva oglinzi incalzite?
316i
Mama ai innebunit cu oglinzile alea. laugh.gif laugh.gif
ionusunt
QUOTE (316i @ Apr 16 2007, 03:34 PM) *
Mama ai innebunit cu oglinzile alea. laugh.gif laugh.gif

pai da ba. tongue.gif ca masina e prevazuta cu ele,si datorita ingeniozitatii mele de acum un an jumate cand am lovit masina,nu imi mai merge decat pe stg,geamul din dreapta fiind fara incalzire,pt ca nu am gasit...si decat fara...si cand ploua,in stanga vad in oglinda ,in dreapta nu smile.gif) plus ca vreau sa o completez...o oglinda ,un parasolar,nimicuri dinastea smile.gif) plus ca am eu pitici la creier+nam timp sa cutreier toate dezmembrarile laugh.gif
uwe
QUOTE (ionusunt @ Apr 16 2007, 12:42 PM) *
ai cumva oglinzi incalzite?

oglinzi incalzite caut si eu biggrin.gif

am altele....
aeroterma,plastice,caseta directie,geamuri laterale,spate,sparbriz,chedere.....nici eu nu mai stiu
am un maldar mare de tot cu detoate si o mare nevoie de bani.....nu vreau sa fac mare afacere din asta ca le dau ieftin sa scap de ele.....
biggrin.gif
hanneman
Instalatia de care e si cat vrei pe ea?
uwe
QUOTE (hanneman @ Apr 16 2007, 09:01 PM) *
Instalatia de care e si cat vrei pe ea?

daca te referi la instalatia electrica a masinii (nu minstalatie motor) o am completa cu tabloul de sigurante etc... si este de 318
ca si pret sincer habar nu am cu cat se vinde asa ceva....preopune tu un pret...
hanneman
QUOTE (uwe @ Apr 16 2007, 11:53 PM) *
daca te referi la instalatia electrica a masinii (nu minstalatie motor) o am completa cu tabloul de sigurante etc... si este de 318
ca si pret sincer habar nu am cu cat se vinde asa ceva....preopune tu un pret...
ca si pret sincer habar nu am cu cat se vinde asa ceva....propune tu un pret...

Pe ma intereseaza o instalatie de motor motronic 1.3 de M20!Multumesc oricum!
ionusunt
o finala de 320i este pe acolo?
uwe
QUOTE (ionusunt @ Apr 17 2007, 04:18 PM) *
o finala de 320i este pe acolo?

nu am nimic legat de motor nici legat de evacuare de 320I

si ar mai fi de vanzare...
pomapa benzina,usi o evacuare sport completa cap coada(fara galerie) pt. 325 (cu traseu dublu)

si daca-mi mai aduc aminte ce mai am,revin.... biggrin.gif
Gabi_323i
salut vreau si eu poza cu evacuarea pret pt ea si pret pt caseta de directie si starea acesteia pe PM .multumesc vali
uwe
hai ...ieftin si bun biggrin.gif
Costynnn
salut. un cardan complet pentru un urs 1.8 se gaseste ? ca la mine e terminata crucea de la mijloc,si nu cred ca se poate face ceva smile.gif
io'sŪ
doar parte din spate parca e la fel indiferent de motorizare
uwe
QUOTE (Costynnn @ Apr 21 2007, 10:53 PM) *
salut. un cardan complet pentru un urs 1.8 se gaseste ? ca la mine e terminata crucea de la mijloc,si nu cred ca se poate face ceva smile.gif

asta nu am
dust
daca il ai vreau plasticul de sub bord (stanga) si un bord (mai exact panoul cu ceasurile de bord) pentru un 320
uwe
QUOTE (dust @ Apr 22 2007, 07:09 PM) *
daca il ai vreau plasticul de sub bord (stanga) si un bord (mai exact panoul cu ceasurile de bord) pentru un 320

vezi ca ai P.M.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.