Help - Search - Members - Calendar
Full Version: piese de pe un 324d
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Azeea
lichidare stoc:
luneta, capota portbagaj, capota motor, arcuri fata, cutie viteze, amortizoare fata, rulmenti, ax cardan, diferential 324d, frana (pedala+rezervor) plutitor,
plus o gramada de piese marunte, parasolare, oglinda retrovizoare interior, ornamente laterale spate, cabluri, tuburi. nu le am in Bucuresti dar se pot aduce la cerere.

in Bucuresti, cu livrare imediata: maneta semnalizator, maneta stergator parbriz, buton faruri, butoane proiectoare, buton avarie, buton degrivrare (are plasticul spart) + o coaja de bord cu o gramada de cabluri aferente.

preturi de vara.

Lucian 0723219343

si asta ar fi de vanzare dar nu prea stiu exact la ce foloseste laugh.gif (ultima poza)
este amplasata deasupra rotii dreapta spate
butcky
In ultima poza e un vas care vine sub aripa spate dreapta, in care se strange o chestie neagra ca uleiul dar mai groasa. Nu e numai pt diesel.
La fostul meu diesel s-au rupt lanturile de zapada si mi-au batut in vasul ala pana l-a spart. L-am scos de acolo si am lasat furtunele atarnate tongue.gif
Azeea
usi fata stg-dreapta de vanzare.
monteria
pedala de acceleratie ai? mie mi s-a rupt articulatia din podea sad.gif
Azeea
QUOTE (monteria @ Apr 15 2007, 11:28 AM) *
pedala de acceleratie ai? mie mi s-a rupt articulatia din podea sad.gif

sorry, nu o am.
Azeea
se adauga volan e30, 4 spite, 40 ron
bytzu
la ce bani e cutia, si in ce stare?
mertan
ce bani luneta
powerbmw2001
QUOTE (Azeea @ Apr 12 2007, 12:22 AM) *
lichidare stoc:
luneta, capota portbagaj, capota motor, arcuri fata, cutie viteze, amortizoare fata, rulmenti, ax cardan, diferential 324d, frana (pedala+rezervor) plutitor,
plus o gramada de piese marunte, parasolare, oglinda retrovizoare interior, ornamente laterale spate, cabluri, tuburi. nu le am in Bucuresti dar se pot aduce la cerere.

in Bucuresti, cu livrare imediata: maneta semnalizator, maneta stergator parbriz, buton faruri, butoane proiectoare, buton avarie, buton degrivrare (are plasticul spart) + o coaja de bord cu o gramada de cabluri aferente.

preturi de vara.

Lucian 0723219343

si asta ar fi de vanzare dar nu prea stiu exact la ce foloseste laugh.gif (ultima poza)
este amplasata deasupra rotii dreapta spate

diferentialul ce raport e si cit vrei pe el?
Azeea
cutia este in stare buna = 290 ron.
luneta = 80 ron
diferentialul = 250 ron, nu stiu ce raport este, l-am luat de pe un 324d - 1987, stock

nu uitati de elemente caroserie (usi, aripi, portbagaj) rolleyes.gif , volan 4 spite

servofrana = cine vrea sa spuna un pret.

new entry: ceasuri bord 324d = 50 ron
Azeea
Update pret:
Atat diferentialul cat si cutia costa 200 ron fiecare. Diseara pun o poza cu diferentilul curatat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.