Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fiat Punto Cabrio de vanzare
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
ionusunt
anuntul este pt un prieten,masina are multe piese noi,este revopsita total,acoperisul este nou noutz cumparat de pe eurotop.de .
masina e din 95,motor de 1.6 16V 140000 km REALI,al doilea propietar si il cunosc si pe primul biggrin.gif (o fata),geamuri el,oglinzi el,acoperis electric,jante aliaj stock.in momentul de fatza masina merge si arata bine,pret 3500 euro discutabil..voi reveni cu poze
florin83
ala galben?
batz
ma indoiesc ca e ala galben d p mosilor ca ala arata oribil...adica are acoperisu cusut,lovit fata si asa mai departe
florin83
eu la ala ma gandeam tongue.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Apr 11 2007, 05:22 PM) *
ma indoiesc ca e ala galben d p mosilor ca ala arata oribil...adica are acoperisu cusut,lovit fata si asa mai departe

domnule batz laugh.gif intradevar ala e,intradevar arata oribil cu acoperisu ala,dar si-a luat o data cu mine acoperis nou la ea...eu am mers chiar azi cu ea ca mia lasat manualu de la acoperis,si mege f bine masina(in sfarsit),a bagat alaa o galagie de bani in ea....lovita era acum 7 luni,a facuto,e vopsita toata,are o groaza de piese noi,intr-adevar spoilerul fata sta stramb,pt ca nu s-a spart cand a lovito si el nu l-a schimbat..doar s-a ondulat asa cum e acum...din pacate...din prostie ,etc.....
plus ca nu am zis ca e BOBOC...doar ca arata ok(bine in romana tongue.gif ) si ca acum in sfarsit merge bine.
eu anuntul lam pus pt el,cine e inteeresat de o ascutitoare cabrio sa ma contacteze sa ii dau nr proprietarului smile.gif
batz
da ba nam zis ca e pilaf masina:) e simpatica buburuza da vba aia ca si micra:))
oricum soferu/proprietaru nu o alearga ceea ce e bine:)
bafta la vanzare pt octav:)
ionusunt
QUOTE (batz @ Apr 11 2007, 09:08 PM) *
da ba nam zis ca e pilaf masina:) e simpatica buburuza da vba aia ca si micra:))
oricum soferu/proprietaru nu o alearga ceea ce e bine:)
bafta la vanzare pt octav:)

da nu o alearga da merge ca o femeie biggrin.gif
batz
aoleo conf (9).gif
io'sŪ
cred ca am vazut-o azi, inca nu a apucat sa schimbe coviltirul

arata naspa oricum
manny
da-mi nr lui . caut asa ceva de vreo 3 luni si nu am gasit. yo am unul din 97 da nu e cabrio. e in 5 usi arata super bine si merge la fel si ma intereseaza un schimb + diferenta eventual sau so cumpar . . manny_casanova@yahoo.com sau 0765485016 da un sms sau beep si sun yo
dust
o poza ai? ca daca e ok si merge bine i-as lua-o la pretenamea da as vrea ceva poza cu ea inainte
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.