Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce parere aveti de anuntul asta?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Shark
Este vorba de un anunt cu un seria 7 de la Constanta.
http://www.autovit.ro/html/3/3/9/5/513395.php

Ce parere avetzi? La ce ofera masina + pret (mare), anuntul este destul de asemanator cu ce sa gaseste pe mobile.de, atita doar ca e deja inmatriculata in RO.
Stie cineva dintre voi masina? Any secrets?
alexb32
Cred ca masina are acel pret deoarece are un MARE PLUS de a avea un motor Diesel care este destul de cautat de romani. desi nu este foarte relevant.
alex230ro
Ce parere sa avem?E scumpa masina(asta din punctul meu de vedere) km destul de multi..
Shark
Da, la kilometrii aia m-am uitat si eu destul de lung... Problema e ca si pe mobile.de, toate e38urile au imens de multi km. Probabil ca asta se datoreaza destinatiei masinii: un executive care se deplaseaza des pe distante mari (intre orase). Dar un diesel steptronic nu credx ca se va supara de 200mii km acolo... dry.gif Doar daca e prost intretinut...

Problema mea era ca vroiam sa stiu daca este cineva dintre voi de prin Constanta care sa cunoasca masina. Au mai fost discutate pe forum diverse anunturi si unele dintre ele erau chiar bestiale pina venea cite cineva sa zica: "nu va aruncati, eu cunosc masina, e facuta din doua masini lovite, etc..."
O faza de asta incerc eu sa evit, informandu-ma pe la voi.
TiL
Incearca pe bmwclub, erau mai multi din Constanta acolo.
alex230ro
Chiar vrei sa iei masina?Sincer nu cred ca isi merita banii
TiL
Bag seama ca e un parc auto care aduce masini de afara. Posibil sa merite banii, vezi cat mai lasa la pret.

Nu va mirati ca sunt parcuri auto in partea asta a tarii. Stiu un tip care si-a luat Opel Astra coupe 2.0td adus din afara, acum ~2 ani si e f multumit de el. L-a luat de la o firma care aduce masini din Germania in Tulcea blink.gif . Iar Tulcea e nimic pe langa Constanta... cred eu.
Tipul, ca si mine, e de loc din Jud Tulcea, dar lucreaza in Bucuresti, deci ar fi putut gasi si alte alternative. Dar e multumit.
n3o
eu zic ca la banii aia 730D facelift cu steptronic si km aia merita, dieselurile sunt sesizabil mai scumpe !!!!! un 200mii km este ceva normal pentru masina aia iar daca majoritatea km aia i-a facut p afara e ideala smile.gif , eu stiu pe cineva in germania face 700km dus intors pe zi pana la servici wacko.gif dar si schimba masina pana in 2 ani ,in ritmul asta face peste 150mii km pe an ... iar dieselurile modelul asta parerea mea nu au moarte , stiu un 7 e38 cu peste 300mii km si mergea impecabil si tragea la fel d bine , parerea mea ca motorul diesel de la bmw nu are moarte daca nu are defecte de fabricatie nu vad ce ar putea sa t lase , asta in cazul in care ai grija de el si ma refer la intretinere si nu sa mergi k mosii...in schimb cutia steptronic are predispozitia din ce stiu la modelul fara facelift sa se strice mult mai rpd si costa extrem de mult
io'sŪ
QUOTE (n3o @ Apr 4 2007, 06:46 PM) *
........ eu stiu pe cineva in germania face 700km dus intors pe zi pana la servici wacko.gif
.......

moaaaaaa..... asta ajunge la munca deja obosit laugh.gif
n3o
traiasca pilotu automat si autostrazile lor la 6 pleaca pana la 9 ajunge
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.