QUOTE (io`s @ Dec 11 2008, 10:06 PM)

E o masina intr'adevar de top, dar articolul mi se pare scris cu picioarele.
Parerea mea e ca autorul e fan japoneze, prea ridica in slavi Skyline-ul. Imi place ca se ia de americane si le da peste nas, adevarul e ca hodoroagele alea mari si lenese merita.
Si de acord, pentru cat costa, face de rusine destui producatori din Europa. Dar mi se pare ca-i partinitor din punctul asta de vedere. Pentru ca europenele costa asa mult din mai multe motive. Numele de Nissan nu inseamna ce inseamna Ferrari sau Lamborghini.
E drept, unii spun ca Ferrari nu mai e ce-a fost. Dar nici sa compari mere cu pere nu mi se pare ok.
Si ca sa continui carcoteala, noul skyline mi se pare ca seamana cu un 350z(masina cu care am avut ocazia sa merg si mi se pare o racheta). Poftim. E clar ca din punctul de vedere al unui pasionat diferentele sunt imense dar din punctul meu de vedere, neavizat, seamana. Era mai frumos vechiul GTR. Agresiv, nervos.
In fine, ce vreau sa spun, in concluzie, e ca parca nu se mai fac masini cum se faceau odinioara. Primim forme futuriste, blindate de electronica dar parca mult prea reci, parca pierd legatura cu soferul. Ori poate-i doar punctul meu de vedere. Desi sunt sigur ca ne aducem cu totii aminte de F50, M3 CSL sau McLaren F1 si parca nu se apropie dom'le rachetele din ziua de azi de ele. Bine, nici n-am condus vreunul din modelele enumerate ca sa fiu complet obiectiv.
Ori am imbatranit eu si m-am hodorogit iar Ema pastreaza un suflet tanar de copil. Ori sunt extremist si fixist (ceea ce nu-i exclus). Oricum, ce-au facut japonezii e ceva tipic pentru ei: inovatie.