Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tuning E28
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 5 > E28
DCL
help.gif help.gif As vrea se-l tunez,sau...nu stiu sa-l las asa?
manole74
Asta e masina ta? E irelevanta poza!!! Te rog detaliaza......
georgem
Jantele sunt frumoase. Sa nu le schimbi.
Ai putea sa-i vopsesti aripa dreapta fata...
io'sŪ
mai exact cum vrei sa-l tunezi? baga si altfel de poze cu masina completa.....
enculescusorin
QUOTE (io`s @ Mar 29 2007, 06:51 PM) *
mai exact cum vrei sa-l tunezi? baga si altfel de poze cu masina completa.....

poate vrea sa-i puna bull bar si stickere...
DCL
My e 28 rolleyes.gif
84 HOT
eu m-am tot gandit la toate tuningurile posibile... dar am ramas la concluzia ca mai bine fara.... ca nu poti decat sa tziganesti (din punctul meu de vedere) un e28... pentru tunat... in afara de chestiile originale cum ai tu.. praguri si de alea pe sub bara.... nu stiu ce ai mai putea face pentru ca sa ramana o masina frumoasa...

da-da jantele nu cumva sa le schimbi...
TiL
De acord. La E28 nu prea merge sa faci tuning. In afara da cunoscutele elemente de ///M, Alpina, restul facaturilor din zilele astea il tiganesc. Pragurile si spoilerele tale sunt ok. Eleronul imi place. Schimba-ti semnalul de pe aripa biggrin.gif

De multa vreme ma gandesc ce s-ar putea face pentru a imbunatati aerodinamica la E28. Ca are fata aia mare si patrata, facandu-l sa accelereze greu la viteze mari si crescand foarte mult consumul pe autostrada. Dar ca sa faci ceva intr-adevar eficient din punct de vedere aerodinamic inseamna sa mucifici figura E28. Figura care-i unica in felul ei si daca ai toate elementele puse la locul lor, arata prea bine.

Un singur lucru as incerca: un fel de cozoroc, ca o prelungire a capotei peste grila si faruri, mai ingrosat spre mijlocul masinii, peste nas. Dar trebuie incercat ca nu stiu cum ar arata. E un E34 galben in Bucuresti, vopsit de curand cu tonuri de albastru pe centru, am vazut azi ca are un "cozoroc" din asta. Trebuie sa-l mai vad sa-l studiez. Poate-i fac si poza.

Si pentru ca nu ai cum sa-i faci aerodinamica buna fara sa-l faci urat cu spume, ramane solutia americana: motor mai puternic biggrin.gif Si-aici e de discutat, nu gluma.

P.S. Uite, la asa ceva ma refer:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...ost&id=5164 La bot de E30/E34 da bine, dar la rechin nu stiu.
enculescusorin
e frumoasa masina asa...nu vad de ce vrei sa o mai tunezi...eventual sa ii pui un kit de M cum are manole...altceva nu prea vad....
p.s : fai si tu mai multe poze... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.