De acord. La E28 nu prea merge sa faci tuning. In afara da cunoscutele elemente de ///M, Alpina, restul facaturilor din zilele astea il tiganesc. Pragurile si spoilerele tale sunt ok. Eleronul imi place. Schimba-ti semnalul de pe aripa

De multa vreme ma gandesc ce s-ar putea face pentru a imbunatati aerodinamica la E28. Ca are fata aia mare si patrata, facandu-l sa accelereze greu la viteze mari si crescand foarte mult consumul pe autostrada. Dar ca sa faci ceva intr-adevar eficient din punct de vedere aerodinamic inseamna sa mucifici figura E28. Figura care-i unica in felul ei si daca ai toate elementele puse la locul lor, arata prea bine.
Un singur lucru as incerca: un fel de cozoroc, ca o prelungire a capotei peste grila si faruri, mai ingrosat spre mijlocul masinii, peste nas. Dar trebuie incercat ca nu stiu cum ar arata. E un E34 galben in Bucuresti, vopsit de curand cu tonuri de albastru pe centru, am vazut azi ca are un "cozoroc" din asta. Trebuie sa-l mai vad sa-l studiez. Poate-i fac si poza.
Si pentru ca nu ai cum sa-i faci aerodinamica buna fara sa-l faci urat cu spume, ramane solutia americana: motor mai puternic

Si-aici e de discutat, nu gluma.
P.S. Uite, la asa ceva ma refer:
http://bmwzone.ro/forums/index.php?act=att...ost&id=5164 La bot de E30/E34 da bine, dar la rechin nu stiu.