Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indreptare jante
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
TiL
Am gasit o vulcanizare unde mi-a indreptat cu 300.000 janta pe 15 wink.gif
La Autosoft era de la 400mii in sus, dar mai gasesti baieti de treaba care-ti fac 3 la pret de doua sau 4 la pret de 3 smile.gif Plus o mica atentie...
Sorin
janta era din aliaj
?
TiL
Da.
Mi-o fi facut reducere pentru ca-s client fidel. Sau pentru ca sunt printre primii clienti la indreptat... cine stie. Au aparat nou care nu prea pare folosit. Nu mi-a placut ca n-a incalzit-o, cu toate ca are cu ce. Dar n-a spart-o. E undeva in zona Ritmului-Pantelimon, langa Jaffar.
alex230ro
Pe straduta cu piatra cubica?
TiL
Da, la intersectia cu Pantelimon.
Sorin
stai linistit ca e mai bine daca nu o incalzeste
TiL
Mi-aduc aminte ca am vazut undeva (cred ca tot in acea vulcanizare, poate chiar pe aparatul de indreptat) un afis pe care zicea ca jantele din aliaj se incalzesc la ~60grade in zona in care urmeaza sa fie indreptate.
io'sŪ
QUOTE (Sorin @ Mar 28 2007, 02:38 PM) *
stai linistit ca e mai bine daca nu o incalzeste
da, asa e, e muult mai bine sa nu o incalzeasca

eu am fost ft multumit pt cum mi-au indreptat jante de-a lungul anilor la service-ul din spatele benzinariei de la diham, chiar daca nu au utilaje profesionale, cei de acolo stiu ft multa meserie si fac treaba ft buna si preturi normal.. mai joase ca in alte parti
am fost multumit si cum mi-au indreptat cei de la autosoft, dar nu asa cum am fost la cei de la diham service
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.