n3o
Mar 23 2007, 06:53 PM
ma intereseaza si pe mine diferentele dintre e36 cu face-lift si cel fara ... in afara de nas si bineinteles dotari mai difera ceva ?
io'sŪ
Mar 23 2007, 07:49 PM
parca putin spoilerul din fata (are grila din proiector in proiector) si farurile (sunt fara lupa)
dar ce , difera dotarile? stiam ca sunt diferente mici numai la exterior
n3o
Mar 23 2007, 10:11 PM
m-am exprimat gresit fiind cu facelift am observat ca ultimile modele au iesit cu mai multe dotari fata de primele... un exemplu ar fi motorul m52 care a venit cu obc 2 si cu functii in plus, alt lucru nejustificat la noi in tara cele mai vechi d prin 91 sunt cam chele :|
io'sŪ
Mar 23 2007, 11:19 PM
pai, probabil ca in primii ani de fabricatie (91-92) nu existau unele extrase cum ar fi obc2, aer conditionat automat (sa-i zicem climatronic

)... si altele
Darren
Mar 24 2007, 12:31 AM
OBC e un singur model (restul cutiilor dreptunghiulare cu 2 display-uri si cateva butoane sunt MID-uri = Multi Information Display), a existat de la inceputul seriei E36.
Aerul conditionat a fost "regulated" la inceptul seriei (functionarea A/C + heating era automata, alte functii erau manuale), apoi a devenit "automated" (climatronic pentru cei care inteleg mai usor termenul asta) prin '94, '95.
Diferente intre anii de fabricatie de la E36 se intalnesc mai mult la tehnologia folosita: exista 2 modele de ABS (Teves Mark IV G si Teves Mark 20-I) , inchiderea centralizata (ZVM module) a fost inlocuit cu body computer (ZKE IV), prin 94 au introdus imobilizatorul electronic (EWS) care in 96 a devenit mai complex (EWS II), vreo 3 modele de sisteme de airbag au fost folosite la seria E36, 2 sisteme de control a heater&A/C.
In general partea electronica si "nevazuta" a evoluat in decursul timpului la seria E36.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.