Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bara spate M-tech 1
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Robert1
Vand bara spate M-tech 1.Bara a fost pe masina mea,nu este in stare tocmai excelenta dar la 500.000 cu cat o vand cred eu merita.Este bara din poza atasata doar ca partea cromata am vopsit-o eu culoarea fustei(adica a masinii),dar nu prea a prins bine pe cromul acela pt ca la imbinari nu prea am putut sa smilgheruiesc bine.Bandou de asemenea nu e prins f bine pe ea pt ca am rupt cateva cleme cand am incercat sa-l scot de pe bara,deci nu sta peste tot lipit de bara(Oricum treaba asta se poate face sau daca nu e prea pretentios clientul merge si asa,nu se vede decat daca te uiti atent).Deci,bara este din fier cu suporti de prindere tot,iar fusta este de fibra(putin ciupita si aia).bara este data jos de pe masina si se poate vedea.Nu am poza cu ea decat pe masina.

Pret 50 Ron Fix (pt cei ce nu au citit tot anuntul).Salut si bafta.
id messenger : roby_sme
tel: 0724.124.376
io'sŪ
fusta de sub bara nu e Mtech 1, doar seamana putin
Robert1
Uita-te aici si vezi http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=15 .Intr-adevar nu e m-tech 1.E o copie in fibra a lui.Salut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.