Help - Search - Members - Calendar
Full Version: jante alpina 17"
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
pt cine cauta asa ceva :

http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_j...mw_xx49651.html
manole74
Ce link ai pus tu aici, ca nu merge deloc????????
manole74
Bravos Domne' !! Jantele astea au fost de vanzare in mai multe randuri si cu preturi mult mai mari . Cei dornici de un chilipir si in plus, o janta exeptionala, sa dea '' fuguta''.........
georgem
Ma uit si eu la ele de cateva zile si salivez... Dar nu dau atatia bani pe jante momentan. De banii aia mai bine imi iau suspensie sport KW (fixa, cea reglabila e peste 1200E).
ionusunt
oricum merita banu..da si gume destul de marfa la ele..le-as fi luat la urs daca nu luam acoperis...faceam flanse biggrin.gif
manole74
Eu am spus-o mereu, ca astfel de jante merg pe masini ca lui Io's, INTERCEPTOR si a mea, binenteles......... tongue.gif
georgem
Banii ii merita, ca salivand dupa ele m-am uitat pe Ebay la preturi si cam asta e si pe dincolo pretul pentru jante Alpina (nu replici) in stare buna... De fapt gasesti si replici mai scumpe de atat.
manole74
Si eu zic despre pret ca-i decent, mai ales daca poate fi putin negociat....
316i
O sa le dea greu la 650. De vreme ce de vreo 2 luni de cand sunt de vanzare nu s-a inghesuit nimeni la ele...si cand ma gandesc ca iulika le-a dat pe ale lui dupa mult chin cu 300...N-as zice ca 650 e chiar pret bun. smile.gif
io'sŪ
sunt ft tari jantele astea, dupa parerea mea sunt NR 1 iar pretul nu e mare daca au si cauciucuri BUNE, daca nu-mi luam RSurile.. chiar ma batea gandul biggrin.gif

edit: am vazut pe eBay si la +2000$ setul (chiar aici).. intradevar, aproape noi si jantele si gumele
manole74
Dar de astea ce parare-ti faci, in afara de pretul mare???? http://www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_J...MW_xx50095.html
84 HOT
Alpina alea sunt super. ar merge si pe masina mea... daca nu ar avea 86CP!!!!!:))) sunt superbe. Si nu prea cred sa fie scumpe. Eu am dat pe astea de e39 cu cauciucuri nu prea bune 300 de cioroi.
manole74
Poate va intereseaza jantele astea http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry208823
INTERCEPTOR
ce anu ati observat voi este ca nici nu stie ce vinde.aceleasi jante nu pot merge si pe 3 si pe 5 .din cazua diferentei
da et.dar s epotrivesc asta e altceva .si din ce vad acolo par sa fie de e36 e 46.alea pt 5 sunt mult mai late pe spate.ema ma gandeam sa vand rs urile ,merita 600 cu cauciucuri varza?sau pe acolo prin zona.ca am nev de bani pt masini:((
manole74
Io's, uita-te la niste jante amarate...... aici.
georgem
QUOTE (manole74 @ Mar 20 2007, 03:37 PM) *
Io's, uita-te la niste jante amarate......www.4tuning.ro/anunturi_auto/vand_Jenti_17_BMW/vand_Jenti_17_BMW_xx50095.html.

Daca si ET-ul e cel potrivit, rotile astea sunt cele mai late care intra pe E34 (potrivit stickerului lipit pe stalpul de la usa soferului).
io'sŪ
QUOTE (manole74 @ Mar 20 2007, 03:37 PM) *
Io's, uita-te la niste jante amarate...... aici.

nu prea sunt pe gustul meu

QUOTE (INTERCEPTOR @ Mar 20 2007, 09:42 AM) *
.....ema ma gandeam sa vand rs urile ,merita 600 cu cauciucuri varza?sau pe acolo prin zona.ca am nev de bani pt masini:((
nu stiu ce sa-ti zic, eu pe ale mele am dat 650,sunt impecabile, sunt diferite fata/spate (8J/235 cu 9J/255) si am cauciucuri bombeuri... incearca si tu
badshtef
Merg pe E46??Daca da sunt interesat!!
LE:id meu badshtef
georgem
Pai suna-l pe vanzator, care e pe 4tuning (ai link-ul in primul post). Noi aici doar ne dadeam cu parerea despre ele...
manole74
Jante Alpina pe 17' la promotie...link
ionusunt
QUOTE (manole74 @ Mar 27 2007, 06:39 PM) *
Jante Alpina pe 17' la promotie...www.4tuning.ro/anunturi_auto/Vand_jante_aluminiu_BMW/Vand_jante_aluminiu_BMW_xx51677.html

sunt aceleasi?ca vad ca nu au capace blink.gif
BBo
Alea-s poze de pe ebay; iti dai seama dupa micul watermark in forma de aparat de fotografiat din dreapta jos wink.gif.
io'sŪ
poate le are omul si pe Ebay biggrin.gif
BBo
Da, si marmota.... laugh.gif
badshtef
Am sunat si nu le mai are sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.