Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Insonarizare habitaclu si nu numai
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
da_joint
Exista cineva care si-a facut o insonorizare suplimentara??sunt interesat ata din puct de vedere al sunetului sistemului audio cat si al zgomotelor exterioare.
Nu ma intereseza folia Dynamat deoarece este extrem de scumpa...prefer o alta solutie insa nu stiu ptr ce sa optez...folie care se pune sub parchet...burete...voi ce credeti??

Inca ceva materialul de pe capota(acel burete) l-am dat jos deoarece era prajit .Unde pot gasi sa il inlocuiesc?la alte modele am vazut ca acel burete este inlocuit cu un fel de panza(pasla).
butcky
Daca pui burete sub mocheta sigur nu o sa mai stea cum trebuie sad.gif
Buretele de pe capota se cumpara de nou si se lipeste in locul celui vechi.
316i
La diseluri e pasla.
da_joint
nu ma intereseaza sa pun alt burete sub mocheta...acolo voi da cu spray...ma refer la usi si la portbagaj

si unde gasesc acel burete de capota sa il cumpar de nou???
enculescusorin
eu am pus fibra de sticla...peste tot...prin portbagaj, pe capota, pe plafon, pe podea...cam peste tot pe unde se putea pune...mi-a adus cineva cativa metrii patrati de plasa din fibra de sticla...arata cam la fel ca aia care se foloseste in contructii...numai ca era de calitate mult mai buna
asta ar insemna sa ai mare parte din masina "dezbracata" wink.gif
n3o
si merge ca insonorizare ? vibreaza ceva la bass ?
bytzu
ok, mie spre exemplu imi trebuie pasla pt capota, ,la bmw ma refer, ca la ailalta pot sa pun si beton ca tot degeaba biggrin.gif, de unde iau pasla d-aia?
TiL
Greu de gasit si probabil scumpa. Cand ma gandesc ca am avut-o impecabila si i-am dat foc... wallbash.gif
enculescusorin
QUOTE (bytzu @ Mar 13 2007, 07:59 PM) *
ok, mie spre exemplu imi trebuie pasla pt capota, ,la bmw ma refer, ca la ailalta pot sa pun si beton ca tot degeaba biggrin.gif, de unde iau pasla d-aia?

chiar nu stiu...eu am facut rost de la un santier naval...si am lipit-o cu o solutie izolatoare fonic care se foloseste pe la vapoare si are aderenta mare la metal.
Nu i-am facut inca proba sa vad cat de bine izoleaza pentru ca am masina tot in "reconstructie" si nu circul cu ea momentan
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.