Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am vandut BMW-ul
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
butcky
Am vandut BMW-ul din garaj sad.gif
E30 318i - M40, 2 usi, 1990, fara trapa, inmatriculat (B 55 FUK) cu actele si seriile super ok rolleyes.gif
Din masina nu a mai ramas decat forma laugh.gif Am dat jos tot de pe ea. Mai are rotile, usile, caseta de directie, frane si ceva din instalatia electrica. moil.gif
Pe masina asta trebuia sa pun motorul M5 care e ca si vandut (maine il ia cel care l-a cumparat) mad.gif
Mai raman cu un 325 ix to_become_senile.gif
n3o
mad.gif deci o sa ii dau delete la bucii din memoria tel ....
butcky
QUOTE (n3o @ Mar 12 2007, 07:03 AM) *
mad.gif deci o sa ii dau delete la bucii din memoria tel ....

Faci ce vrei... disdain (2).gif
Oricum visul nu s-a stins! Stai sa-mi revin putin... rolleyes.gif Deja ma gandesc la o pisica coupe wink.gif diablo.gif
316i
mega_shok.gif
da_joint
mai bine raspunde la telefon sau suna-l pe UWE ...ca nu ai vandut nimik deocamdata...
butcky
Am vb cu el. Pe la 12 vine platforma sa o ia sad.gif
n3o
QUOTE (butcky @ Mar 12 2007, 07:48 AM) *
Oricum visul nu s-a stins! Stai sa-mi revin putin... rolleyes.gif Deja ma gandesc la o pisica coupe wink.gif diablo.gif

deci acum chiar ca ma enervezi ...parka nu cedai la urs nici in ruptul capului laugh.gif ...ntz ntz pisik coupe wink.gif
uwe
gata..
cu chiu cu vai am reusit sa o cumpar
a venit o platforma si i s-a blocat cutia ...dupa ceva timp s-a deblocat cutia...am urcat masina pe platforma si s-a rupt lantul de la distributie mad.gif si normal am dat masina jos ....
a trebuit sa chem alta platforma....si a venit alta platforma si in final am reusit biggrin.gif
caroseria asta nu prea a vrut sa plece de la el...
paco_wonderboy
QUOTE (butcky @ Mar 12 2007, 07:48 AM) *

am eu una rolleyes.gif sunama si vb si de pret biggrin.gif
316i
La bucii e distanta mare de la gandit pana la cumparat.
n3o
imensa laugh.gif tare ursu ca nu a vrut sa plece, dupa cat l-a pacalit k ii pune inima de m5 ...nu ii venea sa creada laugh.gif
butcky
Gata! L-am dat! sad.gif sad.gif sad.gif
Revin in seara asta cu multe poze.
butcky
Azi a venit UWE si a luat masina sad.gif
Am facut curat prin garaj inainte sa o ia.
Click to view attachmentClick to view attachment

Am tractat masina cu ix-ul ca nu avea loc platforma sa intre pana in curte.
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Cred ca masina asta nu a vrut sa plece de la mine. Cutia de la platforma s-a stricat si nu mai putea sa dea cu spatele.
Click to view attachment

Nenea cu platforma m-a lasat pe mine sa o trag cu troliul tongue.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Motorul platformei s-a facut praf cand a vrut sa plece smile.gif Soferul aduna de pe jos zalele de la lantul de distributie si bucati din motor smile.gif Si am dat masina jos de pe platforma.
Click to view attachment Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Am facut cateva poze si cu ix-ul pana a venit a 2-a platforma - care de fapt nu era platforma sad.gif

Am legat planetarele si am schimbat roata ca sa poata fi tractata.
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachment

THE END sad.gif((((((((

Sper sa se bucure de ea si sa o faca super misto. smile.gif Oricum stiu ca a ajuns pe maini bune...
xox
Dupa cum arata ultimul urs al lui uwe.. Cred si eu ca masina a ajuns pe maini bune.

Sa nu-ti para rau dupa ea, nu sunt superstitios, dar.. tongue.gif

PS: Tu nu schimbi numerele la ix-ul ala?
butcky
QUOTE (xox @ Mar 14 2007, 01:51 AM) *
PS: Tu nu schimbi numerele la ix-ul ala?

Nici eu si nici fostul proprietar nu avem timp de alergat cu actele, asa ca o sa mai stea cateva saptamani cu nr de NT tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.