Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intrebare tehnica bloc M10
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Old generation
bartro
Salut,

daca tot nimeni nu vrea sa cumpara 1502-ul al meu , ma gandesc ca poate o repar.
Acuma are, pe langa probleme la carosiere, nevoie de reparatii la motor. Problema e ca are ceva zgriaturi in cilindri. Diametru de cilindru e 84mm. Mai am niste pistoane de 89mm, si intrebare e daca pot fi marit diametru de cilindru de la 84 pana 89 fara probleme. Mai a facut cineva asa ceva?
Rotti
da, se poate mari fara probl, cauta pe siturile straine detalii. ce forma au capetele pistoanelor tale ?

edit: tu ai motorul de 1990 cmc si 84 mm diametrul cilindrilor? smile.gif
TiL
Cred ca motorul are 1574cc wink.gif
bartro
QUOTE (Rotti @ Mar 10 2007, 06:48 PM) *
da, se poate mari fara probl, cauta pe siturile straine detalii. ce forma au capetele pistoanelor tale ?

edit: tu ai motorul de 1990 cmc si 84 mm diametrul cilindrilor? smile.gif

Am 1990 cmc cu 89 la 2002 si 1574 cmc cu 84 la 1502 :-)
bartro
QUOTE (Rotti @ Mar 10 2007, 06:48 PM) *

Acuma sunt fara forma, plat, asa era la 1502 ca se merge cu benzina de 95, model a fost scos pe piata dupa oil crisis in aniilor 70 si e un fel de model economic. Numai ca de fapt consum tot era la fel ca 1602. Pistoane de 89 pe care am au o forma de cada pe dos pe ele, cred ca sunt de pe un bloc de 1800cmc de E21 dar nu stiu sigur, ca bloc in care sunt are seria modificat. Ce forma de pistoane are E21 de 1800cmc?
Rotti
aia e o proeminenta de vreo 2 mm
bartro
QUOTE (Rotti @ Mar 13 2007, 05:25 PM) *
aia e o proeminenta de vreo 2 mm

Da, asta e model 'grand piano'
Ale mele pe care vreau se folosesc arate asa:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.