Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cutie de transfer sudata
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
powerbmw2001
QUOTE (florin83 @ Feb 7 2007, 11:12 AM) *
i-ai scos si cutia de transfer?

in cutia de transfer exista un mini ambreaj care dozeaza puterea fata -spate.asta era sudat...................probabil masina a avut-o un cioban inainte...........pina remediez problema am scos cardanul fata si cutia de transfer
jorj3l
QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 7 2007, 03:31 PM) *
in cutia de transfer exista un mini ambreaj care dozeaza puterea fata -spate.asta era sudat...................probabil masina a avut-o un cioban inainte...........pina remediez problema am scos cardanul fata si cutia de transfer

wallbash.gif spank.gif

de ce ~ toti ex-proprietarii masinilor noastre au fost ciobanei ?
cred ca toti manifesta o atractie spre bmw...
TiL
N-o fi avut "ciobanu" bani de aro asa ca si-a tunat ursu' biggrin.gif
florin83
QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 7 2007, 03:31 PM) *
in cutia de transfer exista un mini ambreaj care dozeaza puterea fata -spate.asta era sudat

ce anume e sudat? blink.gif
asa arata cutia de transfer:

aveam si eu mai demult un gand asemantor.. sa sudez ceva prin cutia de trasnfer sa fie raportul fix.. dar se pare ca nu ai ce sa sudezi wink.gif
powerbmw2001
in patea dreapta a imaginii.pe unde trece axul are un fmini ambreaj care e sudat
powerbmw2001
am cutia de transfer demontata acasa ............si se vede clar ca e sudata.poza asta nu e completa.cutia mai contine pinioanele ,axul cu ambreajul de care vb eu si lantul.....unul lat care angreneaza fata

florin83: nu mai da quote la mesajul precedent, mai ales la unul asa mare cum e asta.
florin83
pai si iti mergea 4x4 asa sudat? avea raport fix? huh.gif
powerbmw2001
QUOTE (florin83 @ Feb 9 2007, 09:33 AM) *
pai si iti mergea 4x4 asa sudat? avea raport fix? huh.gif

am discutat cu omul care a avut masina si mi-a spus ca a sudat ambr din cutia de transfer dupa ce a scos lantul din cutia de..........tr .
florin83
adica era cu tractiune spate, doar ca avea planetarele, diferentialul fata, cardanul... biggrin.gif
powerbmw2001
QUOTE (florin83 @ Feb 9 2007, 12:06 PM) *
adica era cu tractiune spate, doar ca avea planetarele, diferentialul fata, cardanul... biggrin.gif

avea scos cardanul ala mic din fata.l-am pus eu la loc dar nu mergea bine.pocnea ceva pe dedesubt in fata.planetarele .........ceva pe acolo

QUOTE (powerbmw2001 @ Feb 9 2007, 12:28 PM) *
avea scos cardanul ala mic din fata.l-am pus eu la loc dar nu mergea bine.pocnea ceva pe dedesubt in fata.planetarele .........ceva pe acolo

am maI LUAT ACUM UN IX SI O SA SCHIMB CUTIA DE TRANSFER DE PE ASTA
florin83
pai schimba si diferentialele sa aiba acelasi raport.
powerbmw2001
QUOTE (florin83 @ Feb 9 2007, 12:40 PM) *
pai schimba si diferentialele sa aiba acelasi raport.
diferentialul fata are vreun raport scris pe el? blink.gif
florin83
ar trebui sa aiba placuta cu raportul..
si e la fel cu cel din spate(raportul)
powerbmw2001
QUOTE (florin83 @ Feb 15 2007, 01:16 PM) *
ar trebui sa aiba placuta cu raportul..
si e la fel cu cel din spate(raportul)

chiar o sa fac o comparatie la al meu cu asta care l-am luat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.