Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2000si ceva de modele logan retrase
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
mertan
am auzit ca vreo 2800 de masini logan. cele fab in luna septembrie. au fost chemate. ele au o problema la scaunul soferului-cica la sudura.

Oare bmweu are probleme dinastea?
alexandru_83
Am mers eu cu un Golan zilele trecute...infect
Plasticele desprinse,scartaiau scaunele,bordul...si nu avea decat 30000 de km si era "full" smile.gif
florin83
nu le-au retras ci le-au chemat la service sa le remedieze defectul..
SUPERBEC
al meu ar sigur probleme la scaune.. nu sunt prinse decat in 2 suruburi biggrin.gif si se rastoarna la curbe biggrin.gif
alexandru_83
Nu cred ca isi permite Renault sa retraga atatea masini wink.gif
florin83
QUOTE (alexandru_83)
Am mers eu cu un Golan zilele trecute...infect
Plasticele desprinse,scartaiau scaunele,bordul...si nu avea decat 30000 de km si era "full" smile.gif

si eu am mers in dreapta intr-un taxi.. mie nu mi s-a parut ca scartzaie nimic, dar sincer mi-a provocat greata plasticul ala de pe bord... scaunele nu aveau deloc sustinere laterala..
ce mi-a placut e ca ma uitam la toti de sus..smile.gif
cc_seat
[quote="mertan"]au o problema la scaunul soferului-cica la sudura[quote]

Spuneau la tv ca au angajat un sudor nou si nu prea le are cu tipul asta de sudura :eek:
alexandru_83
Sa concedieze robotu daca nu stie sa sudeze bine laugh.gif
Darren
[quote="cc_seat"][quote="mertan"]au o problema la scaunul soferului-cica la sudura[quote]

Spuneau la tv ca au angajat un sudor nou si nu prea le are cu tipul asta de sudura :eek:[/quote]

Cand e nenea ala in concediu oare cum e ? :nod:
mertan
nu ma. la dacia. vopsitorul sudeaza, si sudorul vopseste.

la dacia lodan am observat ca la prizele alea de aer de pe bord nu au o rotitz de reglaj, de oprire. faza e ca se invart la 360 de grade,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.