Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E12 la vanzare pe DaciaClub
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
TiL
Un amic mi-a spus de anuntul asta si va spun si voua. Proprietarul vrea sa-l dea la REMAT.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=65949&hl=

Nu stiu daca face mai mult de 30 mil, ca e destul de manarit din cate inteleg, dar daca e cineva din zona interesat poate il cumpara si-l pune la punct.

P.S. Vedeti cum au sarit cei de pe Dacia Club in apararea E12-lui, sa nu-l trimita la "tocat" smile.gif
alex230ro
Masina aia poate ajunge linistita la REMAT in halul in care e,e o bataie de joc ce e sub capota aia nu mai zic de vopsea si de ce mai e pe acolo.Adi(olyro2000) a dat-o pe a lui tot cu vreo 30 mil si nici nu se compara cu asta.Daca era macar 80% orginala poate merita dar asa...sad.gif
TiL
Da, cred ca doar caroseria e de ea, daca o mai fi si ea in stare buna, ca in fata a fost ciocanita. Dar M10 + admisie de dacie (daca inteleg bine) si GPL... wallbash.gif

Ideea e ca cineva interesat, l-ar putea negocia la bani putini (10-20 mil), apoi sa-i puna motorul la punct sau sa-l schimbe...
Ca nu are sanse sa prinda loc la Rabla dupa cum zice acolo.
nmg
Pacat de masina daca o da la Remat ... Ma uitam aseara pe Discovery cati bani fac aia cu restaurarile ... Una din asta facut la meserie cred ca valoreaza o gramada ... Fir-ar sa fie, imi vine sa ma apuc si eu de asa ceva ... wallbash.gif
enculescusorin
TIL....spune-i...daca e amic cu tine...ca ii dau eu 10 milioane cash...
masina e dusa...dar se poate readuce pe calea cea buna blink.gif
n3o
imi place ca au sarit totzi sa nu o dea la REMATo masina care a rezistat atat si cu asa o istorie mai ales ca si merge nu merita casata
TiL
QUOTE (sierra1771 @ Mar 6 2007, 05:10 PM) *
TIL....spune-i...daca e amic cu tine...ca ii dau eu 10 milioane cash...
masina e dusa...dar se poate readuce pe calea cea buna blink.gif

Nu-l stiu pe proprietar. Topicul il stiu de la un coleg de munca care-i de loc din Roman si care-l stie din vedere pe proprietar. Cel mai bine suna si vezi daca ti-o da. Nu cred ca renunta prea usor la ea, ca a cam pus osul din cate vad, chiar daca a pus o gramada de daciotzenii pe-acolo blink.gif
Mie-mi pare rau de caroserie, ca nu pare sa fie gaurita de rugina, dar pozele pot sa insele. Incearca, poate ai noroc!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.