Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar pompa benzina E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Darren
Am nevoie sad.gif.
Este acelasi model pentru orice E36 de la 318i la M3

Stie cineva, se potriveste aia de diesel? Ca am gasit una.
Zom
merge aia de diesel sigur... dar trebuie sa pui motorina in loc de benzina dupa aia biggrin.gif
Darren
merci tongue.gif
M-am uitat azi noapte pe bon dupa ce mi s-a oprit motorul. biggrin.gif Credeam ca am pus motorina din greseala :eek:

Serios, chiar merge?
SUPERBEC
cum sa mearga mah? pompa de diesel este cu totul altceva ... nici aia de pd nu are cum sa mearga.. face presiune foarte mare dar debitul este mult mai mic.. si pur si simplu nu merge.

daca merge pompa submersibila de la seria 5 e34 vezi ca vinde TXA-u pe 4tuning una, daca nu iti merge aia poti sa o cumperi si facem schimb cu alta submersibila daca iti merge.. depinde cum ai tu sorbul.. de pus teoretic poti sa pui orice pompa submersibila de la orice masina atata timp cat ii pastrezi sorbul original.

p.s. nu da mai mult de 1.5-2 mil pe o pompa SH.
Darren
Am vorbit cu TXA-ul la telefon, mi-a zis ca are una de M5 E34, dar vorbea de 100euro, si eu chiar n-am bani. Drept urmare o sa ies pe strada sa dau in cap cuiva. Sau nu.
O sa ma duc sa o demontez si poate pot sa o repar. biggrin.gif sau o fi infundata biggrin.gif sau.. sad.gif .. vand benzina din rezervor, vrea cineva?
Zom
darren, am eu o pompa de benzina, pe care nu am mai pus-o pe masina(ramasese penru cand se infunda iar filtrul aleia mai vechi). daca te ajuta, spune-mi.
Darren
:prayer: multumesc, multumesc, mi-ai adus soarele in casa. Daca nu mai colaboreaza pompa mea chiar deloc, te sun biggrin.gif/
SUPERBEC
hmmm
Darren
Topic aproape inchis, mi-am comandat una noua. :dis:
florin83
cat ai dat pe ea?
Darren
580ron cred ca o sa dau pe ea. Maine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.