Help - Search - Members - Calendar
Full Version: za YOL
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
dust
Cam asta e pe scurt povestea ei:
Cand am luat-o era un 316 motor pisica si arata destul de jalnic, mergea la fel de jalnic cum arata si suna ca o trompeta sparta...
acum este : 320, autoblocant, suspensie sport completa H&R, discuri frana fata - spate, piele, electric, vreo 1000 W (+-) in portbagaj, scut sub baia de ulei (stiu eu de ce tongue.gif ), niste jante urate ca dracu dar de... astea le am astea le port biggrin.gif
Daca e sa o pastrez, in primavara - vara va fi un 325 24V sau un 335 12 V... depinde de ce voi gasi la momentul respectiv... si evident depinde si de factorul financiar biggrin.gif
cateva poze :
dust
garajul ala urat in fata caruia este masina e "dormitorul YOL-ului" smile.gif
georgem
Frumoasa masina (dupa gustul meu), cu cateva exceptii:
1) fusta de sub bara spate
2) grila argintie din locul "rinichilor"
3) culoarea un pic prea deschisa a stopurilor
4) colantele de sus de pe parbriz si luneta
5) pragurile, parca daca erau mai drepte aratau mai bine
Dar per ansamblu masina arata foarte bine. Si nu stiu de ce spui ca jantele sunt urate... Mie imi plac.
Poate ti se par prea multe observatiile, dar impresia e foarte pozitiva. Chiar e un E30 frumos. Si are si dormitor wink.gif
Referitor la motorul din plan, eu zic sa mergi pe varianta 2.5 24v, daca se poate chiar varianta cu vanos.
dust
fusta spate nici mie nu-mi place deloc dar... nu am bani de alta momentan sad.gif
grila aia... asa era pe masina si mi s-a parut mai "interesanta" decat cea stock... si sincer mi-e lene sa o schimb smile.gif
colantele... le-am pus sa pot pune sigla si numele clubului
mersi de observatii/complimente
smile.gif
florin83
de aceiasi parere cu georgem.. in rest e ok smile.gif
INTERCEPTOR
frumos urs.grila din fata sau ce ai tu acolo plasa vopseste o neagra mat.la bara pe spate poti sa lasi prelungirea aia si o lipesti cu fibra de sticla si o faci o singura bucata.la stopuri baga un rosu mai inchis ca da spre roz.si e foarte frumos.
dust
cu bara aia spate o sa fac ceva cat de curand ca ma scoate din sarite, nu e bine unita si nu arata bine deloc
ionusunt
frumos .inca un urs intreg biggrin.gif da sa-i pui nasul tongue.gif
powerbmw2001
QUOTE (dust @ Mar 3 2007, 05:24 PM) *
Cam asta e pe scurt povestea ei:
Cand am luat-o era un 316 motor pisica si arata destul de jalnic, mergea la fel de jalnic cum arata si suna ca o trompeta sparta...
acum este : 320, autoblocant, suspensie sport completa H&R, discuri frana fata - spate, piele, electric, vreo 1000 W (+-) in portbagaj, scut sub baia de ulei (stiu eu de ce tongue.gif ), niste jante urate ca dracu dar de... astea le am astea le port biggrin.gif
Daca e sa o pastrez, in primavara - vara va fi un 325 24V sau un 335 12 V... depinde de ce voi gasi la momentul respectiv... si evident depinde si de factorul financiar biggrin.gif
cateva poze :

frumoasa masina dar schimba si tu fusta de spate si nasul...........e urit tare.in rest e aproape k.sa o stapinesti cit mai mult
dust
e aprape k? smile.gif
da ce nu e in rest k de e numa aproape k?smile.gif
intreb ca-s curios ce nu place lumii la ea sa stiu cand mai bag bani ce schimb
TiL
O faci de ochii lumii sau o faci pentru tine? biggrin.gif

Glumesc, stiu ca tii la parerile noastre. Cauta niste BBS-uri fagure. Iti zic asta pentru ca-s eu bolnav dupa modelul ala. Arata bine si cu rotile pe care le ai acum.

Nu-mi plac stopurile. Se mai vad luminile prin ele? Mai bine le dadeai cu rosu de stopuri care se gaseste in targ, e transparent si cred ca ai fi mai vizibil asa. Ar arata chiar mai bine fata de acadelele de acum biggrin.gif Problema cu rosul ala e ca nu prea tine in timp si trebuie refacut.
dust
nu man, nu fac eu chestii de ochii lumii... dar eram curios ce zic forumistii despre ea smile.gif
roti vreau ceva cu buza imensa, asta e mania mea... pe 16 si macar pe 225... biggrin.gif
stopurile se vad(noaptea tongue.gif) ziua pe soare... mai greu da na... le-am facut acadea ca imi plac candy colors smile.gif
ccc
Dust, ce fel de praguri sunt astea pe care le ai la masina?
iulian325
faina masina man!
sa te plimbi sanatos
si la mai multe cerce si liniute si alea alea wink.gif
dust
ccc nu am nici cea mai vaga idee sad.gif dar daca vrei pot intreba pe unu altu si poate aflu
iuliane mersi smile.gif
ccc
QUOTE (dust @ Mar 8 2007, 08:34 AM) *
ccc nu am nici cea mai vaga idee sad.gif dar daca vrei pot intreba pe unu altu si poate aflu
iuliane mersi smile.gif

Daca ai ocazia. Eram curios pt . ca nu am mai vazut modelul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.