Help - Search - Members - Calendar
Full Version: M-au lovit idiotii!!! runda 2
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
316i
Da...si pe mine m-a busit azi la 10am un Logan Taxi 2000. Stateam frumos la semafor si vine bizonul cu viteza mare, pune frana tarziu si rezultatul....o sa pun poze in 10 minute.Nu e critic....dar e complet de cacat.Bine ca nu aveam pe nimeni in fatza si eram cu piciorul pe ambreiaj...
Ce am putut sa apreciez, desi in vine foarte greu sa folosesc termneul ala, e ca idiotul cum s-a dat jos din masina a inceput sa-si ceara scuze vreo 5 minute si chiar n-am reusit sa o dau pe sange.
Why me???????? :crybaby: :crybaby: :crybaby:
io'sŪ
imi pare rau sa aud asta
e lovita rau masina? tu ai patit ceva?
525da
QUOTE ("316i")
Why me???????? :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Erai in locul nepotrivit in momentul nepotrivit sad.gif .Bine ca esti sanatos,restul se rezolva!
cc_seat
QUOTE (525da)
Erai in locul nepotrivit in momentul nepotrivit

Cf. principiului: NIMIC NU E INTAMPLATOR
ccc
Sorry. Sper ca se repara usor.
316i
Eu sunt bine...eram inainte de trecerea de pietoni (logic) n-aveam pe nimeni in fata si vita aia m-a zburat dupa trecere...bine ca nu era nimeni pe trecere ca altfel....nici nu vreau sa ma gandesc. :eek:
Ionut
la ce societate de asigurari avea RCA???
Sorin
ghici
316i
Stopurile sunt intregi, mai putin ala din stanga care e crapat un pic. La Asirom are ala RCA.Ma duc azi la cineva de la Asirom sa vad ce zice.
:snipersmile:
alex230ro
Nasol ,cum am zis si celor cu care am vb aseara numai ghinioane in ultimul timp sad.gif ?Olyro a ramas fara 2 geamuri fata sambata noaptea dupa ce niste binevoitori :finger: i-au furat boxele de pe spate .Deja imi e frica sa mai ies cu masina pe strada :paranoid: .
316i
Apel umanitar...stie cineva pe cineva la Asirom?Preferabil un agent constatator. Va roooooog. :crybaby:
316i
Mersi mersi, da' nu era nevoie sa va imbulziti toti. :dis:
Am fost si am facut constatare la Asirom in urma careia se _inlocuiesc_:
-ambele stopuri
-panou spate (adica toata bucata de tabla dintre aripi, pe care sunt si stopurile)
-bara+armatura+bandouri+amortizoarele din bara+tzucumbare
Si se vor _indrepta_:
-capota spate
-podea portbagaj
Revin zilele urmatoare cu constatarea de la service.
Ionut
sa-mi zici si mie la ce service o sa te bagi.... smile.gif
scarface
mda revins si eu cu putina _I_ pt toti cacanari de pe strazi.Am fost si eu bombardat de un idiot care iesea din parcare si nu m-a vazut.Revin si eu sa va spun la ce companie are asigurarea poate stie cineva vre-o pila biggrin.gif
sixx
Da, pe mine intr-o saptamana "nu m-au vazut" 2 si mi-au intrat in usa dr. spate. Amandoi peste 60 ani si cu masini cu senzori de parcare. Fara daune, doar bandoul indoit. Explicatia primului m-a dat pe spate: "Nu te-am vazut, ca e masina neagra". Fucking morons.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.