Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pb. router
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
enucos
salut e cineva cre stie unde pot sa setez adresa MAC pt LAN la un router smc7004vbr barricade? am reusit sa o setez doar pe cea pt WAN unsure.gif
Darren
N-ai optiuni pentru asa ceva.
Dar la ce ti-ar trebui sa schimbi mac-ul de pe interfata LAN?

LE: M-am jucat cu rutere D-Link, Asus, Canyon si alte modele, si optiune pentru asa ceva n-am vazut. Doar pt interfata WAN am vazut optiunea asta, si doar pentru WAN am avut nevoie sa schimb MAC-ul (Din motive de ISP cu reguli tembele).
georgem
Probabil are filtru dupa mac la provider.
Darren
providerul iti vede mac-ul de pe interfata WAN a ruterului, si pe aia poate sa o schimbe din setari.
dar mac-ul de pe LAN.. la ce ar servi sa-l schimbi?
sixx
Nu cred ca ai sa gasesti optiunea de a schimba MAC-ul porturilor de LAN pe routere soho.
Nici nu imi dau seama la ce ti-ar folosi.
georgem
QUOTE (Darren @ Mar 2 2007, 01:22 AM) *
providerul iti vede mac-ul de pe interfata WAN a ruterului, si pe aia poate sa o schimbe din setari.

Corect, nu stiu la ce ma gandeam cand am dat mesajul anterior. Evident ca WAN-ul e spre privoder... Si eu ies acasa tot printr-un router wireless de vreo 2 ani.
enucos
imi spusese cineva ca trebuie modificat si MAC-ul de la LAN, m-am mai jucat putin cu el si a mers, nu stiu ce avea, ca am facut exact ce a facut si baiatul care l-a setat, dar la el nu a mers.
ms mult pt raspunsuri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.