Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar pompita stropitor parbriz (motoras)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
io'sŪ
pt masina mea, m-a lasat pompita si nu mai pot spala parbrizul si ai dreaq aia care te dispera la semafoare parca au intrat in pamant
nu conteaza de ce model de BMW e, sunt cam la fel la E30/E28/E23, difera putin mufa electrica la E34/E36 dar nu e problema, fac adaptare
asa dar, astept oferte
aveti in vedere pretul practicat ca stiu cat este unul nou biggrin.gif
butcky
Cat e unul nou? Si cat vrei tu sa dai pe unu SH? tongue.gif
io'sŪ
cat mai putin ! tongue.gif
butcky
QUOTE (io`s @ Mar 1 2007, 02:20 PM) *
cat mai putin ! tongue.gif

am eu unul prin garaj, dar nu l-as da asa moka, ca de asta am si eu nevoie... Fa-mi o oferta si poate il dau. smile.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Mar 1 2007, 02:29 PM) *
am eu unul prin garaj, dar nu l-as da asa moka, ca de asta am si eu nevoie... Fa-mi o oferta si poate il dau. smile.gif
"fa-mi o oferta, fa-mi o oferta "!!! e marfa ta, zii un pret, daca imi convine il cumpar, daca nu, nu, poate mai si negociem, nu a zis nimeni sa-l dai moka laugh.gif
316i
Cu ema cred ca o arzi periculos daca-l iei cu "cat oferi". laugh.gif
florin83
eu am dat 200mii pe unul smile.gif
316i
Da, asta e pretul corect.
io'sŪ
uite cine a dat bine !!! cool.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Mar 1 2007, 02:29 PM) *

iar ploua afara sad.gifsad.gif si eu nu am cum sa spal parbrizul sad.gif
te astept duminica la intalnire cu pompita rolleyes.gif wink.gif ... ne descurcam noi cu banii biggrin.gif
butcky
QUOTE (io`s @ Mar 2 2007, 05:19 PM) *
iar ploua afara sad.gifsad.gif si eu nu am cum sa spal parbrizul sad.gif
te astept duminica la intalnire cu pompita rolleyes.gif wink.gif ... ne descurcam noi cu banii biggrin.gif

Se pare ca eu te-am asteptat cu pompita dry.gif
M-am umplut de praf ca sa o caut in garaj (eram la costum) si sa ti-o aduc azi la intalnire. Cand o iei? tongue.gif
316i
QUOTE (butcky @ Mar 4 2007, 11:13 PM) *
M-am umplut de praf ca sa o caut in garaj (eram la costum) si sa ti-o aduc azi la intalnire. Cand o iei? tongue.gif

Te mai plangi mult? Parca ai fi muiere. Rotile mele de ce nu le-ai luat? Ca tot te-ai umplut de "praf" pe costumu tau arrmani. laugh.gif
butcky
QUOTE (316i @ Mar 4 2007, 11:41 PM) *
Te mai plangi mult? Parca ai fi muiere. Rotile mele de ce nu le-ai luat? Ca tot te-ai umplut de "praf" pe costumu tau arrmani. laugh.gif

Pe roti nu-mi iau bani. Pe pompita da tongue.gif rolleyes.gif
316i
Bine, atunci sa-mi dai alea inapoi, da? Nu mai vreau rotile. wink.gif
io'sŪ
QUOTE (butcky @ Mar 4 2007, 11:13 PM) *

oppsss.. n-am ajuns cu toate ca am fost prin zona... dar cu alta treaba
trebuie sa ne vedem, neaparat, te sun intr-o zi
vadim_braia
QUOTE (io`s @ Mar 6 2007, 12:50 AM) *
oppsss.. n-am ajuns cu toate ca am fost prin zona... dar cu alta treaba
trebuie sa ne vedem, neaparat, te sun intr-o zi

Una nou nouta , costa 30 de ron , mi am luat eu sambata biggrin.gif
mertan
vrea careva? am eu una.... stok. originala bmw. eu pe masina momentan am romaneasca. scrie argus pe ea. isi face treaba...
io'sŪ
QUOTE (vadim_braia @ Mar 6 2007, 09:01 AM) *
Una nou nouta , costa 30 de ron , mi am luat eu sambata biggrin.gif

30 ron??? blink.gif de unde? (e bine sa stiu in caz ca nu ma inteleg cu butcky biggrin.gif)
butcky
Originala BMW NU cred!!!!! Ce gluma buna... laugh.gif
florin83
si daca nu e originala ce are? huh.gif
vadim_braia
QUOTE (butcky @ Mar 7 2007, 03:28 AM) *
Originala BMW NU cred!!!!! Ce gluma buna... laugh.gif

si ce daca nu e originala ???blink.gif
butcky
QUOTE (vadim_braia @ Mar 7 2007, 10:02 AM) *
si ce daca nu e originala ???blink.gif

Atunci hai sa ne luam toti din Vitan daca sunt asa bune ca originalul... wallbash.gif
E ca si cum ai spune ... Si ce daca nu e Rolex original, ca tot ceas este dry.gif
vadim_braia
QUOTE (butcky @ Mar 7 2007, 10:45 AM) *
Atunci hai sa ne luam toti din Vitan daca sunt asa bune ca originalul... wallbash.gif
E ca si cum ai spune ... Si ce daca nu e Rolex original, ca tot ceas este dry.gif

aoaleuuuuuuuuuuuuuu nu din targ doooh , ci de la un magazin de piese
florin83
QUOTE (butcky @ Mar 7 2007, 10:45 AM) *

aberezi!

acum ceva vreme ziceai ca ti-ai luat placute de frana cu 1mil (sau pe acolo).. ma cam indoiesc ca erau originale.. rolleyes.gif
sa nu mai zic ca placutele sunt mult mai importante decat o pompita d-asta..
io'sŪ
da, chiar... nu mor daca nu e originala.. trebuie sa-si faca treaba sa trimita apa pe parbriz sa vad si eu ceva prin el biggrin.gif
TiL
Am luat una pentru o supernova cu 365.000. Din cate am vazut se pupa perfect si la noi. Ai sanse chiar sa gasesti cu conectorii pusi in "T" cum e mufa originala cel putin la E28-ul meu. Cred ca cele de Cielo sunt asa.

Cand ma gandesc ca am dat 400.000 acum un an pe una originala SH si deja ma lasa.... sad.gif
vadim_braia
QUOTE (TiL @ Mar 7 2007, 01:33 PM) *
Am luat una pentru o supernova cu 365.000. Din cate am vazut se pupa perfect si la noi. Ai sanse chiar sa gasesti cu conectorii pusi in "T" cum e mufa originala cel putin la E28-ul meu. Cred ca cele de Cielo sunt asa.

Cand ma gandesc ca am dat 400.000 acum un an pe una originala SH si deja ma lasa.... sad.gif

Eu am gasit d'aia in T biggrin.gif
io'sŪ
gata, am achizitionat-o
cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.