Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rfactor !! cel mai tare simulator auto posibil
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
n3o
Rfactor un joc facut de un grup format din impatimiti ai sportului auto plecati de la o mare firma producatoare de software ...
jocul este premiat ca cel mai real simulator de pana acum si este open-source oricine stie ceva despre grafica isi poate crea masina sau circuitul preferat ... se pot seta totzi parametrii masini si iti poti face modificari substantiale motorului si la exterior.
unul dintre cele mai tari moduri la acest joc este M3 e46 CUP ...
http://video.google.com/videoplay?docid=-2...mp;q=rfactor+m3 biggrin.gif
Jocul se poate downloada dupa site-ul www.rfactor.net iar pt diferitele moduri masini si circuite se pot gasi foarte ushor pe net....
~la m3 e46 iti poti seta chiar si cutia smg sau manuala iar la cea smg ai si launch control ....alte moduri interesante de masini : ferrari f430, porsche turbo, lamborghini gallardo ...
Darren
pai de pe site-ul lor se poate downloada doar un trial
pretul pt "unlock" este:
Unlock code for rFactor 1 €34.99 EUR

The rFactor trial includes two cars and two tracks for evaluation. The full game content is unlocked after purchase.
n3o
pentru indicatii si instalarea restului de masini ...vb pe PM smile.gif
jonelsorel
1. Rfactor, si in curand Rfactor2, sunt facute de aceeasi ISI care a produs si F1 2002 si F1 Challenge 99-02 cu ceva ani in urma, si care printre altele mai face si simulatoare militare. Este unul dintre simulatoarele auto disponibile pt PC, afirmatii de genul "cel mai tare din parcare" fiind mai potrivite la alt nivel de varsta (altele sunt Race 07, GTR2, GT Legends, Live For Speed, Netkar)

2. El in sine are numai continut ne-licentiat in materie de masini, fiind conceput din start ca si platforma pentru modding. Si la capitolul modding, AI de unde alege (vezi www punct rfactorcentral punct com). Cel mai interesant de incercat din motive evidente ar fi modul BMW M3 E92, ilustrat mai jos.
(de downloadat la primul link gasit cautand "bmw m3 e92 mod rfactor" pe google, versiunea cea mai recenta, 1.2).

bytzu
eu stiu ca cel mai tare este nfs5, porsche..au luat fiecare masina , pus senzori gramada, si transpus in joc...
florin83
Nfs e arcade, nu simulator.
Ciupanezu
Seria NSF da, insa Porsche 2000 se apropie de un simulator. smile.gif
jonelsorel
O trecere in revista, pt cei interesati, a simulatoarelor actuale care merita incercate (pt care este esential un volan si pedale, tastatura fiind buna pentru orice altceva):

Grand Prix Legends- considerat rege al simulatoarelor pe PC. Aparut in 1998 si updatat inca de cea mai numeroasa comunitate a unui simulator PC auto. Simuleaza oficial sezonul 1967 de F1. Creat de impatimitii de la Papyrus, care recent au adus la viata iRacing, un alt simulator ce nu merita ratat.

Rfactor - creat de ISI ca platforma si suportand un numar impresionant de moduri create de comunitate (de la masini de strada, F1 din anii trecuti, GT-uri, etc); este folosit ca training pentru piloti de echipa F1 Ferrari (modul FSONE); cei de la BMW si-au recreat oficial monopostul F1 din 2008 in rfactor, Panoz au si ei oficial 3 masini in el.
De asemenea pt el au fost recreate peste 500 de trasee din lume, de la ultimele scanate laser. Este numarul 1 in momentul de fata dpdv al continutului suplimentar (masini, trasee) creat de comunitate.

Sursa principala de moduri (masini, trasee, etc) : www punct rfactorcentral punct com

De incercat urmatoarele: GP1979 (F1), F1 2006 CTDP, Porsche Carrera Cup 2007, Chevrolet Corvette C6, BMW M3 Challenge.

Richard Burns Rally - nu are rival la capitolul rally, si considerat de publicatiile din domeniu ca rege al simulatoarelor pe PC (seria Colin McRae e mainstream arcade). E suficient sa-l incercati o data cu echipamentul necesar (volan + pedale) sa va convingeti.

GTR2 : ofera ocazia de a conduce oficial masinile FIA GT 2003-2004 pe traseele folosite in anii respectivi (scanate GPS). Creat de firma lui Henrik Roos, multiplu campion GT. Platforma pt alte moduri (GT 2006, 2007, WSGT si altele)

GT Legends : ofera o lista impresionanta de masini de curse ale anilor 60 si 70 printre care BMW CSL, Ford GT40, Mustang, Capri, DeTomaso Pantera, etc.

Race 07 : simuleaza oficial campionatele WTCC, F300, Formula BMW precum si cupele Caterham si Mini Cooper.

Cei interesati de mai multe detalii, PM.

Salut!
Ciupanezu
QUOTE (jonelsorel @ May 4 2009, 07:29 PM) *
Race 07 : simuleaza oficial campionatele WTCC, F300, Formula BMW precum si cupele Caterham si Mini Cooper.

Il joc de vreo saptamana.

E foarte misto, l-am luat pentru ca am vazut ca are si M3 E30.

Chiar merita jucat!
ionusunt
QUOTE (Ciupanezu @ May 4 2009, 09:05 PM) *
Il joc de vreo saptamana.

E foarte misto, l-am luat pentru ca am vazut ca are si M3 E30.

Chiar merita jucat!

merge pe mac ?stie careva ? unsure.gif
Ciupanezu
Pe cutie scrie ca merge doar pe XP sau Vista. sad.gif
Darren
Pai e normal, n-ar fi pus in aceeasi cutie media pentru Windows si Mac.
din pacate:
Q: What operating systems RACE07 support?
A: RACE07 fully supports Windows XP Home Edition and Windows XP Professional, RACE07 may run under other operating systems but this is not supported and can therefore result in reduced performance and even game failures.

http://www.race-game.org/race07/support/index.htm
xander
GTR2 il am de anul trecut ....e foarte bun....are si bmw biggrin.gif
jonelsorel
Pe cei ce-i tenteaza o liniuta virtuala in GTR2 sau rFactor, dati un semn smile.gif

Bafta
bytzu
Florine, eu ziceam de porsche, nu de nfs, ca aia e alta mancare de peste..crede-ma ca asta e simulator toata ziua...
florin83
NFS 5 = NFS Porsche Unleashed = arcade biggrin.gif
E cel mai misto din seria NFS, dar tot arcade e.. simulator e Liveforspeed de ex.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.