Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Plasma versus LCD
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
cc_seat
Am avut o discutie cu un prieten despre televizoarele din titlu. Puteti sa-mi spuneti care sunt mai fiabile?
Darren
LCD. Am vazut pe net tongue.gif
Darren
Acum serios, uite cum se lauda astia:

http://www.e-boda.ro/produse/lcd/lcd_3010.html

:unibrow: Cumperi?
cc_seat
biggrin.gif/ Merci mult. O sa printez si o sa-i dau peste nas cu "inscrisu" biggrin.gif . Ca si eu tot asa stiam, dar n-am avut chef sa ma contrazic cu el.
florin83
...consumers will move to LCDs for better screen quality, higher reliability (LCDs have none of the burn-in issues associated with plasma), and longer product life. LCDs last for about 50,000 hours versus 30,000 hours for today's plasma screens...
cc_seat
QUOTE (florin83)
...consumers will move to LCDs for better screen quality, higher reliability (LCDs have none of the burn-in issues associated with plasma), and longer product life. LCDs last for about 50,000 hours versus 30,000 hours for today's plasma screens...

In english, please! biggrin.gif
cc_seat
Discutia a plecat de la acest aparat: http://www.vieta.es/03-lcd270-ro.asp
florin83
QUOTE (cc_seat)
QUOTE (florin83)

In english, please! biggrin.gif

pai cica LCD-urile au o calitate a imaginii mai buna si sunt mai fiabile.
LCD - 50.000 ore
Plasma - 30.000 ore
cc_seat
Amicul asta al meu vrea sa-si ia o plasma cu diagonala de 82 cm, intr-o sufragerie de 20mp. Probabil ca la cinema ii place sa stea in primul rand laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kali
am avut eu un tv normal de 82 cm - cind l-am luat stateam la 5-6 m de el .. si ma obisnuisem, era ok ..
dar dupa ce m-am mutat, si l-am pus intr-o camera de 20mp - dupa 2 h de film incepea sa ma doara capul si l-am schimbat cu unul de 68cm ..
INTERCEPTOR
din ce stiu eu LCD este cel mai bun.si din ce vb cei care vand asa ceva.
SUPERBEC
mai sunt tv cu retroproiectie, dar nu stiu mare lucru despre ele..

acum ceva timp imi povestea un amic ca el plateste aproape 3 mii de lei sa se uite o ora la televizor .. ca nu stiu ce plasma si-a luat.(i-am zis sa il opreasca cind sunt reclame biggrin.gif )

ar fi si la mine in plan un tv plasma/lcd/retroproiector .. parca retroproiectorul imi surade cel mai mult, e ceea mai noua technologie si ceva mai ieftina decat lcd, doar ca aparatul nu este asa subtire... oricum nu prea ma deranjeaza asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.