QUOTE (n3o @ Feb 28 2007, 02:06 PM)

am auzit ca a fost votat si ca cel mai bun 4x4 ...pe buna dreptate , acum or sa apara comentarii de la cei cu vascocuplaj ...cred

sigur!
Pai nu stiu cum o fi la 4x4, dar la tractiune spate sistemul asta care franeaza roata care patineaza sucks bigtime. Nu ca-i mai prost decat LSD, dar poate fi mai prost decat diferentialul open
Zic asta pentru ca am impins de m-am cocosat la un E46 care se chinuia sa iasa din parcare, in zapada. Nu intelegeam cum se face ca parca vrea sa traga dar ceva il tine. Dup-aia mi-am dat seama ca probabil tipul avea activat controlul tractiunii.

Iesisem de multe ori din parcarea aia, in conditii chiar mai grele, cu 525-ul E28 pe care-l aveam atunci. Si aveam dif open

Singurul caz in care noul sistem e intr-adevar eficient e cazul in care o roata motoare e in aer. Atunci poate s-o infranaze, nu-i bai. Dar de cate ori ni s-a intamplat asta in realitate? Eu am patit-o o singura data, cand incercam sa cobor pe buza digului. Dizelul fiind greu aproape ca a ridicat in aer o roata din spate.