Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Eleron MTechnic I
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
hanneman
Vand eleron Mtechnic I original! 100 ron!Tel.0720750125!
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Ionut
l-as vrea eu, dar vin in tara pe data de 14 martie...sa vad daca pot sa rog pe cineva sa te contacteze si sa il ia de la tine...
hanneman
Eu nu ma grabesc!Dar stii cum e,cat mai repede cu atat mai bine!
Ionut
ai pm... smile.gif
Tytus
QUOTE (Ionut @ Feb 28 2007, 09:13 AM) *
l-as vrea eu, dar vin in tara pe data de 14 martie...sa vad daca pot sa rog pe cineva sa te contacteze si sa il ia de la tine...

Nu e bine sa anunti pe un forum public cand vii in tara...parerea mea unsure.gif
alex230ro
Sold cool.gif
georgem
QUOTE (alex230ro @ Feb 28 2007, 01:56 PM) *
Sold cool.gif

L-ai cumparat pentru TIR-ul lui Ionut?
Sorin
cam asa
hanneman
S-a vandut lui Ionut!
butcky
Geamurile de pe spate nu le dai?
hanneman
Sunt din cele care se deschid,destul de rare si raspunsul este nu!Masina este un an f bun respectiv oct 90,si aveti vreun dubiu nu se dezmembreaza!Click to view attachment!Apropo de vanzare ar mai fii pragurile care sunt din fibra de carbon!Le schimb ca am kitul MTech 2!Vine azi cineva sa le vada!Si ar mai fii bara spate dar o sa va anunt eu!Va veni un Rieger Gts!
butcky
Stiam ca se deschid tongue.gif Ca altfel nu ma interesau smile.gif Poate te razgandesti...
hanneman
QUOTE (butcky @ Mar 1 2007, 06:29 AM) *
Stiam ca se deschid tongue.gif Ca altfel nu ma interesau smile.gif Poate te razgandesti...

Stiam ca de asta te interesau!Dar nu le dau!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.