Help - Search - Members - Calendar
Full Version: resetare inspection la ulei.
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
mertan
mie imi apare inspection aprins. nu este aprins nici un led. cica era ceva cu pinu 7 si trabi un fir din pinu 7 si apoi pe masa. nu stiu. poate imi spunetzi mai multe.
mgrx
Nu pe masa masinii, pe pinul de masa. Parca era pinul 19. Asteapta sa-ti confirme cineva.

Pui fir pe pin 7 si pin 19 apoi pui contactul vreo 10 secunde, te dumiresti tu ca se aprind/sting ledurile. Si scapsi de oil si service inspection si se duc ledurile pe verde.

Confirmati-i cineva ca e vb de pinul 7 + pinul 19.
mertan
eu asa am vazut intr-un tutorial. pinu 7 cu masa.
kali
eu am resetat "inspection" dupa ce am lasat masina vre-o 10 min fara baterie ..
Robert
Corect, pinul 7 se foloseste pentru resetarea service indicator si trebuie pus la masa. Tinut la masa cca. 4 secunde reseteaza "oil service". Tinut la masa cca. 10+ secunde reseteaza "inspection".
Daca ai conector de service cu 15 pini, atunci pinul #1 e masa. La conectorul cu 20 de pini, pinul #19 e masa. Ca sa nu risti aiurea, pune pinul #7 direct la masa.

Daca, dupa resetare, problema apare iar, sau daca apare dupa ce scoti pentru o perioada ma lunga borna de la baterie, e foarte probabil ca acumulatorii din tabloul de bord sunt kaput si trebuie inlocuiti.
In mod normal, cu acumulatorii din bord OK, memoria de la service interval trebuie sa tina minum 1 luna, cu bateria deconectata.
mertan
ala e pinu 7?? sau oare cum e la mine. toate sunt lafel?

IMI TREBUIE POMAPA DE APA DE LA SISTEMUL DE SPALARE AL PARBRIZULUI. CINE MA AJUTA SI P MINE???
cc_seat
Da, e OK! Si inca o poza din carti.
Darren
Ti-am trimis si eu pe private mess schema la mufa cealalta de BMW (in cazul in care nu o ai pe asta din poze.
In principiu, langa fiecare gaura scrie nr. pinului, mic, mic de tot.

Later edit: la mufa mica nu stiu sad.gif
cc_seat
QUOTE (Darren)
In principiu, langa fiecare gaura scrie nr. pinului, mic, mic de tot.

La aia mica unde scrie?! :retard: Ca m-am chiorat la una cautand pinu' 9, pana......
mertan
ma nu stiu daca scrie. ca am cautat si io. scrie la alea din exterior parca. alea de jos din stanga si din dreapta lui 7 parca.
florin83
la mufa mica scrie pe spatele capacului..
cc_seat
QUOTE (florin83)
la mufa mica scrie pe spatele capacului..

Si cum multe nu mai au capac... :unibrow:
florin83
o sa fac eu o poza la al meu..tongue.gif
mertan
eu am capcu da e rupt de suportu ala.
florin83
pai uitate pe spatele capacului.. ce are daca e rupt? si la mine e rupt biggrin.gif
Gabi_323i
QUOTE (florin83)
pai uitate pe spatele capacului.. ce are daca e rupt? si la mine e rupt biggrin.gif

si la mine :crybaby:
mertan
dar trebuie ca, contactul sa fie pus???
mertan
chesti asta ar trebui sa o fac cu, contactul pus?
Robert
QUOTE (mertan)
chesti asta ar trebui sa o fac cu, contactul pus?

Exact, secundele respective se numara cu contactul pus.
cristic
bravo jaffar
am cautat pozele astea o gramada si nu mai stiam pe unde sunt :nod:
CAT
pt mertan, daca mai ai nevoie de resetat, te pot ajuta cu un un "BMW reset tool"
pt ulei si inspectia tehnica
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.