Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND BMW323
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
alex230ro
Urgent 2300E nu e o gluma am nevoie de bani cat mai urgent adica pana pe 28 februarie.masina se vinde cu totul cu jante pe 16 cu serpi blocant 4,10 etc...
alex230ro
UP sad.gif
ionusunt
sad.gif
QUOTE (alex230ro @ Feb 21 2007, 04:32 PM) *
UP sad.gif
sad.gif sad.gif sad.gif
Darren
iar? nu-l da asa..
daca e vorba doar de o nevoie de moment de acei bani, poate ai putea sa imprumuti. Sau poate se intampla vreo minune si comunitatea asta de pasionati vor arata ca nu e nevoie de forme legale ca sa ajutam pe unul dintre noi. Eu as propune sa incepem prin a te ajuta pe tine acum sa-ti rezolvi problema financiara si sa ramai si cu ursul asta pentru care ai dat prea mult din tine. E pacat sa-l dai, si mai ales in felul asta.

Daca m-am trezit vorbind, rog un moderator sa-mi stearga postul.
florin83
din cate am inteles de la el nu e o chestie de moment sad.gif
Darren
daca pleaca din romania si nu-i mai trebuie masina, atunci.. da, ai dreptate. daca mai ramane printre noi (prin bucuresti, nu va faceti iluzii), eu zic ca putem face ceva numai sa vrem.
316i
Lizing? biggrin.gif
dust
nu te grabi sa-l dai, eu sunt de acord cu darren... exprima-ti problema (daca nu e prea personala) si daca tot suntem o comunitate poate reusim sa incropim ce-ti trebuie...
nahor
parerea mea e ca o dai f ieftin si nu merita.....
alex230ro
Nu mi-am tocat destul nervii pe tema acestei masini.Ideea e simpla vreau sa iau masina noua(asta ca m-am plictisit sa mi se scoata ochii cand fac ceva la masina)initial am zis ca iau una si tin si BMW pe parcurs s-a dovedit ca nu se poate asta.Ma rog povestea e mai lunga si vreau sa tin pentru mine restul detaliilor.Si da hotararea am luat-o la nervi si de data asta il dau de aia am si pus pretul asa mic(practic il dau moca daca stai sa te gandesti la ce e pe acolo serpi blocant M tech 1 jante 16)
ionusunt
apropo de masina noua..ai luat in calcul si cele 7 mil pe care tii cer astia la fiecare revizie de 10 mii ?pai cu 7 mil faci la urs o groaza de treburi smile.gif acuma depinde si cat mergi cu ea
Ionut
un up si de la mine....numai eu stiu cat s-a muncit la masina si cat s-a investit in ea si cate certuri ai multe altele... smile.gif
iulian325
pacat pt tine...norocul celui care o cumpara
eu pe a rabla mea am dat 3300 , am bagat pina acu peste 1000 si mai am de bagat cel putin inca pe atit...

totusi la intilnirea de duminica asta era un tip (nu din grupul nostru) care cauta urs...
daca vine si duminica viitoare ii zic...
dust
certuri si bani bagati? pai daca-ti fac o lista cu scandalurile pe tema asta si daca-ti fac un calcul cu cat am dat si cat am mai bagat in ursu meu... imi luam seria 7 din 98 de banii aia si nu glumesc... e pacat sa renunti acum... da tu decizi
alex230ro
Up poze noi cu masina spalata azi se pare ca persoana care vroia sa il ia s-a razgandit.
dust
deci sa inteleg ca nu mai vad rotile alea de care zicei ca mi le trimiti?
io'sŪ
QUOTE (alex230ro @ Feb 25 2007, 01:49 PM) *
Up poze noi cu masina spalata azi ....
offtopic.gif
deci maine NU o sa se mai deschida, da!!! laugh.gif
316i
Operatiunea ranga. laugh.gif
n3o
offtopic:azi-noapte am ramas prost cand a aruncat unu cu apa pe jos,in 30 de secunde am trecut pe acolo "mi-a fugit d spate"adidasu si am luat o gura de asfalt la -10 grade (f dureros)... conf (9).gif
alex230ro
QUOTE (io`s @ Feb 25 2007, 02:48 PM) *
offtopic.gif
deci maine NU o sa se mai deschida, da!!! laugh.gif

m-am mai plimbat 15 minute dupa aia cu caldura data la maxim acum sper sa se fii uscat tot pe acolo smile.gif
Ionut
sa speram, ca altfel suflii in chedere maine.... biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (alex230ro @ Feb 25 2007, 04:14 PM) *
m-am mai plimbat 15 minute dupa aia cu caldura data la maxim acum sper sa se fii uscat tot pe acolo smile.gif
da da, s-o crezi tu ca ai rezolvat asa !! laugh.gif laugh.gif
alex230ro
Pai acum 1 ora am fost cu masina sa o vada cineva si s-au deschis usile tongue.gif si iar m-am mai plimbat un pic cu caldura data la maxim tongue.gif
Costynnn
S-a dat . sad.gif si vroiam sa o iau eu .... offff
georgem
Gata, ai dat-o? Cat ai luat pe ea?
Si cel mai important, te-ai hotarat pana la urma ce masina iti iei?
io'sŪ
nu cred ca a dat-o, ne anunta el
Sorin
pai e sa-si ia masina noua acu
io'sŪ
a, da? deci a dat-o?
Sorin
da
Ionut
Cu parere de rau, va anunt ca Zeus s-a vandut in aceasta dimineatza...fericitul proprietar a vazut anuntul pe 4 tuning si a venit aseara, a vazut, i-a placut si astazi au facut actele...sa-l stapaneasca sanatos, sa il ingrijeasca ca si pana acum si sa aiba parte de cat mai multi km fara incidente.
In ceea ce priveste noua masina, se pare ca va fi un Ford Fiesta 1,4tdci....sa vedem, daca nu se razgandeste pana maine... biggrin.gif
n3o
The beginning of a new era
alex230ro
Da Fiesta va fii.. deja am dat avans
dust
l-ai dat cu tot cu rotile alea de care ziceai ca mi le vinzi? e a 3 oara cand intreb, daca le-ai dat le-ai dat da zi ceva sa stiu daca imi caut altele sau nu...
alex230ro
Da cu roti l-amdat sorry daca am incurcat
dust
nu e vb. de asta, daca ai avut afacere mai buna cu el asa e ok, ideea era sa imi spui ca nu mi le mai vinzi ca sa stiu, acu stiu
oricum am gasit niste borbet A noi noute la 5 mil. bucata si cred ca o sa le iau asta in cazul in care nu dau masina ca imi sta pe limba s-o dau...
SUPERBEC
felicitari smile.gif

fiesta are autoblocant ??? biggrin.gif
Gimi
Pacat... sleep.gif
Ionut
QUOTE (SUPERBEC @ Feb 27 2007, 08:19 PM) *
felicitari smile.gif

fiesta are autoblocant ??? biggrin.gif

ii sudam unu... biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.