Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La Pro Motor azi a fost prezentat un urs cu motor M5!
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Alexxx
M-a impresionat extraordinar de mult reportajul. Voi l-ati vazut?
Masina era a lui Marius T X A. Care a dat interviu pt Prot TV- Pro Motor!
io'sŪ
da, am vazut!
sooper tare ursu'!
alexb32
la cat e reluare emisiunea ?
alexb32
Merci Manole mereu imi esti de ajutor biggrin.gif
manole74
QUOTE (alexb32 @ Feb 17 2007, 07:32 PM) *
Merci Manole mereu imi esti de ajutor biggrin.gif

N-a fost doar pentru tine, ci pura coincidenta! smile.gif Daca pot sa fiu de ajutor, de ce nu?

L.E. Aaaa........... tu esti Hxxxxxeas????!!!!!! wink.gif Ai gasit jantele????
alexb32
da am gasit niste Rial pe 16 dar imi trebuies capacele ce vin peste prezoane. haristeas este fratele meu,
cer scuze de offtopic.
da_joint
Respect ptr omulet si pentru pasiunea lui! Insa cu toate modificarile aduse masinii pana in momentul de fata altcineva este liderul la capitolul E30 ...DGH
butcky
Am vazut si eu emisiunea... conf (9).gif badtaste (9).gif
Darren
Ce butcky, emisiunea nu ti-a placut? sau asta e reactia ta cand auzi de un E30 cu motor de M5 (montat in E30, care este) care mai merge si pe rotile ei folosind motorul de M5?
xox
Este si la noi pe forum txa-ul din ce tin minte rolleyes.gif stapanul ursilor are user, nu?
84 HOT
Eu nu am putut vedea pe net emisiunea....
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Feb 18 2007, 09:14 AM) *
Insa cu toate modificarile aduse masinii pana in momentul de fata altcineva este liderul la capitolul E30 ...DGH
pe bune??? adika DGH are mai mult de 490hp???
da_joint
QUOTE (io`s @ Feb 19 2007, 12:57 PM) *
pe bune??? adika DGH are mai mult de 490hp???

nu, DGH nu are 490 Cai si nici Nos ...insa in "intalnirile" de pana acum Nasi a fost mereu primul...DGH are in schimb Motorul de 3,8 M5.
io'sŪ
QUOTE (da_joint @ Feb 19 2007, 01:29 PM) *
nu, DGH nu are 490 Cai si nici Nos ...insa in "intalnirile" de pana acum Nasi a fost mereu primul...DGH are in schimb Motorul de 3,8 M5.

aham, deci 315hp vs 340hp pe aceiasi caroserie ... normal ca are sanse mari cel cu 340, dar ce facem cu NOSul???
316i
NOS-u' e Jocker. laugh.gif
ionusunt
nu ca sunt eu un mare fan al txa-ului (la capitolul design ma refer-barile alea nu imi place cum vin pe caroserie..cel putin spatele e in valuri tot la imbinarea de sub stopuri,si nici aripile nu ma omoara),dar sa nu uitam ca are si chip..asa ca nu stiu daca mai are 315 calutzi fara Dioxid de Azot .in schimb dgh arata de 10 ori mai frumos,pe cand txa ul e mai hardcore. fiecare cu asul lui in maneca,una peste alta 2 proiecte f interesante si d apreciat munca si pasiunea pt masinile astea.
stapanul ursilor
pentru da joint:eu pana acum nu am avut totul pus la punct adica:pompa de benzina de m5 abia acum ii fac o adaptare sa o pun si va trage altfel nu va mai ramane fara benzina suficienta la turatii mari si ramane de vazut cum va fi cand voi monta si pompa,si dgh a schimbat foarte multe pompe pana sa traga cum trebuie si plus multe altele eu abia acum ma lovesc de una de alta,in fine pana data viitoare va urez numai bine si spor la treaba la masini nu la tastat.........
n3o
Nu sunt multi care au curajul sa faca asa ceva ... toata stima
da_joint
TXA-ule stim ca nu aveai masina pusa la punct si ca amandoi a-ti hotarat sa va dati pe aspirat ,unde e normal sa stea DGH in fata fiindca are un motor mai mare
Probabil cu NOS esti in fata lui.
Insa sunt convins ca nici Nasi nu o va lasa asa ci va trece la un upgrade.
Repet ambele masini sunt de invidiat atat ca performante cat mai ales pentru pasiunea posesorilor ptr acest tip de BMW -e30.
Restul e o chestiune de gusturi;tu ai ales un look mai extrem in timp ce Nasi a ramas la un tuning discret.
Cred ca nu ar trebui sa va intepati ata intre voi cu care e mai bun...pana la urma sunteti cativa care aveti motor de //M pe urs si fiecare are cu ce se mandri.

P.S. -A nu se confunda acest forum cu topicurile de 4tuning unde orice pusti care nu a scos nasul din calculator e liber sa spuna ce vrea si arunca vorbe in vant
stapanul ursilor
o sa termin zilele urmatoare de montat pompa de benzina si o sa ne dam din nou si cu si fara nitro,eu nu zic decat ca nitro isi va spune cuvantul(sper)si nici eu nu voi ramane aici cu modificarile,am ales nitro ca a fost o solutie mai rapida si destul de eficienta dar urmeaza si altceva in curand adica anul asta,in rest numai bine.
florin83
turbo/compresor? biggrin.gif
da_joint
QUOTE (florin83 @ Feb 21 2007, 09:31 PM) *
turbo/compresor? biggrin.gif

In mod normal cred ca mai usor de pus ar fi Turbo si mai pretabil la acest motor...da nu ramane decat sa vedem

Faza tare e ca atat DGH cat si TXA (cred nu il cunosc) sunt f. ambitiosi si niciunul nu cred ca se va lasa mai prejos cu modificarile...pana acum au fost puse motoarele de M...acum cred ca se va trece la supralimentare...o sa iasa misto
84 HOT
felicitari. Chiar daca eu sunt cu rechinii.... e de apreciat pasiunea si sufletul pus in masinile alea. eu va urez succes. Si intr-adevar... aici nu e ca pe 4tuning unde lumea e cu tastatura... aici mai avem si noi masini... mai mergem pe la service, mai reparam cate ceva... si mai stim cat e de greu sa pui un motor de m5 pe ori ce fel de alta masina, chiar BMW fiind...
stapanul ursilor
chiar se vede ca nu suntem pe 4 tuning si lucrul asta ma bucura,in prima faza as incerca un kit compresor fara sa umblu in motor si mai am un motor de m5 si pe ala vreau sa il desfac sa schimb totul in el(forjat)pentru turbo in cursul anului acesta ii pun sigur compresor ca e mai putina munca si in functie de timpul pe care il am la dispozitie ma apuc si de celalalt,ma bucur ca aici pot discuta cu voi,va salut si sa auzim numai de bine.
florin83
nu vrei sa faci un topic despre masina in forumul Masina mea unde sa pui niste poze si o descriere? smile.gif
georgem
snf (45).gif
stapanul ursilor
ba da o sa fac un topic despre masina mea in zilele urmatoare.
JohnyXxx
pot sa spun ca il iubesc si eu smile.gif)) laugh.gif
stapanul ursilor
FOARTE TARE...........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.