Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cromare
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
nmg
Stie cineva unde se pot croma bari ornamente, etc ?
io'sŪ
am vazut undeva pe strada o reclama/atelier pt asa ceva dar .... nuuu imi mai aduc aminte unde.. asta poate din cauza ca nu-mi prea place cromul sad.gif
edit: cred ca stiu, pe str Magura Vulturilor partea dinspre Iancului spre Vatra Luminoasa la vreo 100m cum intri pe partea dreapta.. sper sa nu ma insel.. poate cineva sa confirme?
uite pe harta aici
nmg
QUOTE (io`s @ Feb 16 2007, 12:17 PM) *
am vazut undeva pe strada o reclama/atelier pt asa ceva dar .... nuuu imi mai aduc aminte unde.. asta poate din cauza ca nu-mi prea place cromul sad.gif
edit: cred ca stiu, pe str Magura Vulturilor partea dinspre Iancului spre Vatra Luminoasa la vreo 100m cum intri pe partea dreapta.. sper sa nu ma insel.. poate cineva sa confirme?
uite pe harta aici

Okay, mersi, o sa trec pe acolo sa vedem despre ce e vorba.
M-au innebunit astia pe E38.org cu proiectele lor de reparatii si restaurari. conf (3).gif La vara am de gand sa incerc si eu asa ceva pe Bismark ... smile.gif
84 HOT
fain cu cromarea.... pe ce masina vrei sa restaurezi cromul?
nmg
Pe E23 - ul meu.
da_joint
sa ne anunti si pe noi daca ai trecut pe acolo
INTERCEPTOR
si eu vreau sa cromez cate ceva.asteptam
io'sŪ
QUOTE (nmg @ Feb 16 2007, 12:30 PM) *
pe Bismark ... smile.gif
cine e Bismark ? huh.gif
TiL
probabil crucisatorul lui biggrin.gif
nmg
Yeap tongue.gif
nmg
Stie cineva unde pot gasi asa ceva in Bucuresti ?
84 HOT
Ceva asemanator am reusit sa iau din state.. pentru bari si crom... cica are si grund in el.... nu am vazut insa in romania asa ceva./... asta nu inseamna ca nu exista.........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.