Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand jante 17''
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
io'sŪ
jantele sunt IMPECABILE
nu au mers in ro decat de la Nadlac la Bucuresti
NU au cauciucuri, sunt chele
sunt originale BMW
8 X 17 ET20
sunt pt E39 dar pot livra la cerere si inelele de reglaj pt a putea fi puse si pe alte BMWuri (e34, e28, e23, e32...etc)

pret: 350 euro discutabil

poze cu toate 4
Click to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachment

deci NU UITATI !!! EXCLUDETI CAUCIUCURILE... ELE NU MAI EXISTA
georgem
Superbe, sunt ca ale mele, numai ca ale mele sunt 7 x 16 ET20 si sunt echiparea originala a masinii (am gasit data fabricatiei pe interior, 26.05.1005 parca).
Ma bate un gand, dar nu prea am banii momentan... Sunt ale tale?
io'sŪ
QUOTE (georgem @ Feb 15 2007, 08:21 AM) *
Superbe, sunt ca ale mele, numai ca ale mele sunt 7 x 16 ET20 si sunt echiparea originala a masinii (am gasit data fabricatiei pe interior, 26.05.1005 parca).
Ma bate un gand, dar nu prea am banii momentan... Sunt ale tale?

poate 26.05.1995

nu, sunt ale unui prieten care mi le-a incerdintat sa le vand, el nu are timp sa se ocupe de asa ceva
georgem
QUOTE (io`s @ Feb 15 2007, 12:27 PM) *
poate 26.05.1995

nu, sunt ale unui prieten care mi le-a incerdintat sa le vand, el nu are timp sa se ocupe de asa ceva

Da, 1995, evident. Tot pe-acolo pe tastatura... Nu m-am uitat cand am tastat.

Daca nu le vinzi pana trec pe anvelope de vara poate ti le iau eu (daca gasesc si anvelope la pret ok).
butcky
Ce inseamna inele de reglaj???
georgem
QUOTE (butcky @ Feb 15 2007, 02:05 PM) *
Ce inseamna inele de reglaj???

Gaura din centrul jantei la E34 are diametrul de 72.5 mm, iar la E39 de 74 sau 75 mm. Acea diferenta se umple cu un inel, astfel incat butucul janta sa stea bine fixata pe butucul acela central. In afara de riscul de rupere al prezoanelor, daca nu sunt puse acele inele mai exista si riscul de a trepida rotile din cauza ca nu sunt bine centrate. Io's stie, a avut problema asta cu rotile de M5 E39 parca pana le-a pus inele de centrare.
Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic.
io'sŪ
QUOTE (georgem @ Feb 15 2007, 02:17 PM) *
Gaura din centrul jantei la E34 are diametrul de 72.5 mm, iar la E39 de 74 sau 75 mm. Acea diferenta se umple cu un inel, astfel incat butucul janta sa stea bine fixata pe butucul acela central. In afara de riscul de rupere al prezoanelor, daca nu sunt puse acele inele mai exista si riscul de a trepida rotile din cauza ca nu sunt bine centrate. Io's stie, a avut problema asta cu rotile de M5 E39 parca pana le-a pus inele de centrare.
Sper ca ai inteles ce-am vrut sa zic.
thumbup1.gif
ecsakt
84 HOT
exact... si eu am jante de e39.... si a trebuit sa fac inel de centrare... ptr e28 care are acelasi butuc ca si e34.... ca am avut anterior jante de e34]
io'sŪ
-1% sau mai mult... doar am zis ca pretul este discutabil tongue.gif
io'sŪ
jantele sunt IMPECABILE
nu au mers in ro decat de la Nadlac la Bucuresti
NU au cauciucuri, sunt chele
sunt originale BMW
8 X 17 ET20
sunt pt E39 dar pot livra la cerere si inelele de reglaj pt a putea fi puse si pe alte BMWuri (e34, e28, e23, e32...etc)

pret: 350 euro discutabil

deci NU UITATI !!! EXCLUDETI CAUCIUCURILE... ELE NU MAI EXISTA

nu vrea nimeni? pretul este discutabil!
io'sŪ
hai neamule.. iti dau niste jante 'eftine pe 17 biggrin.gif
UP
io'sŪ
sus!
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Apr 13 2007, 03:21 PM) *
sus!
inca odata!
io'sŪ
poate o sa vrea cineva si jantele astea vreodata (asta in loc de UP)!!! sad.gif sad.gif
io'sŪ
sus!!!
io'sŪ
chiar nimeni???
hai.. 300 EURO..
alecu
QUOTE (io`s @ Jun 20 2007, 02:32 AM) *
chiar nimeni???
hai.. 300 EURO..

Salut!

ofer 250 EURO
io'sŪ
deja oferi... nu vrei sa le vezi mai intai?
io'sŪ
mdea.. deci pretul final este 250E NEDISCUTABIL, jantele sunt impecabile, nelovite/nezgariate,
nu se inghesuie nimeni?
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Jun 28 2007, 03:31 PM) *
mdea.. deci pretul final este 250E NEDISCUTABIL, jantele sunt impecabile, nelovite/nezgariate,
nu se inghesuie nimeni?

super oferta, cine le cumpara (la banii astia) primeste GRATIS un set de inele pt centrare daca vrea sa le puna pe alt BMW in afara de e39 (e34, e32.. etc)!
wink.gif wink.gif wink.gif
io'sŪ
sus cu ele!
Gabi_323i
frumoase rau rotile, le-as lua eu dar mie imi trebuie et de e36/e46 ....
io'sŪ
s=ar putea sa plece pe un e46, si sa se faca modificarile de rigoare la pasajele din spate
Iulika0069
Merg si pe E36/E46 daca pui gume de 205 maxim smile.gif, deci si la tine ar merge..
Dai Alpinele? biggrin.gif
io'sŪ
nu cred ca or sa fie gume de max 205

ce alpine?????
Daxter
merg pe e30 din 85?
ionusunt
daca pui flanse si umflii aripile un pic....merg...eu nu as recomanda in schimb/.

in alta ordine de idei UP!!! de la mine pentru niste super rroti in super stare...chiar ma mir ca nu le ia nimeni

pe e28 or merge ? tongue.gif
INTERCEPTOR
merg pe e 28 .zi lu prietenu tau poate se incumenta
io'sŪ
QUOTE (Daxter @ Aug 2 2007, 07:52 PM) *
merg pe e30 din 85?

nu, nu au cum sa mearga, e30 are 4 prezoane 4 X 100.. astea au 5 prezoane 5 X 120 wink.gif sa nu mai vb de ET....

QUOTE (ionusunt @ Aug 2 2007, 08:33 PM) *
daca pui flanse si umflii aripile un pic....merg...eu nu as recomanda in schimb/.
in alta ordine de idei UP!!! de la mine pentru niste super rroti in super stare...chiar ma mir ca nu le ia nimeni

pe e28 or merge ? tongue.gif

da, normal ca merg, am zis doar ca dau BONUS si inelele de centraj pt alte BMWuri in afara de e39 (adica e23/24/28/32/34 sau la ce serii se mai potrivesc)
ionusunt
marfa il pun in tema si asa e obsedat el de cat mai simplu ..astea ar veni la fix.
io'sŪ
sa mai dau un UP ca nu au mai fost sus de muuuulllttt... biggrin.gif
Mihai_AMD
nu sau dat nici acum?pacat de ele,daca aveam bani le luam la e12 k imi plac si la banii astia parca 250 euro ramasese..ce iti iei niste kkturi turcesti de KM-uri sau cum le zice la shet-urile alea..
io'sŪ
daca nu se vand, in scurt timp vor fi incaltate cu cauciucuri de iarna si vor trece pe al meu e46 biggrin.gif , la banii astia nici jante de tabla pe 17 nu-mi i-au de la bavaria......
io'sŪ
si bune... si ieftine... si frumoase.. si pe 17''.. sad.gif si nu le vrea nimeni
rachiu_03
QUOTE (io`s @ Oct 25 2007, 05:46 PM) *
si bune... si ieftine... si frumoase.. si pe 17''.. sad.gif si nu le vrea nimeni

salut.
nu cumva dai inelele de centrare separat?la ce pret?
sau daca nu le dai unde pot sa gasesc si io sa cumpar pt al meu e39 din 12/2001(am probat 5 perechi de jante de seria 5 originale si nu se potrivesc la mine, numai rezerva merge care are diametrul interior de 8 cm.....), restul care aveau diametrul de 7,4 cm nu merg....sad.gif( blink.gif
any advice , please? unsure.gif
io'sŪ
QUOTE (rachiu_03 @ Nov 25 2007, 10:53 PM) *
salut.
nu cumva dai inelele de centrare separat?la ce pret?
sau daca nu le dai unde pot sa gasesc si io sa cumpar pt al meu e39 din 12/2001(am probat 5 perechi de jante de seria 5 originale si nu se potrivesc la mine, numai rezerva merge care are diametrul interior de 8 cm.....), restul care aveau diametrul de 7,4 cm nu merg....sad.gif( blink.gif
any advice , please? unsure.gif

pai... nu ai probat jante de e39, ai probat probabil de e34, 38, 32 etc, daca puneai jante de e39 imposibil sa nu se potriveasca
nu, inelele nu le dau separat decat daca dau jantele cuiva care le pune pe un e39, iar inelele astea sunt ca sa poti pune aceste jante pe alt model de bmw in afara de e39 (adica exact seriile pe care le-am scris mai sus)
rachiu_03
QUOTE (io`s @ Nov 26 2007, 01:48 AM) *
pai... nu ai probat jante de e39, ai probat probabil de e34, 38, 32 etc, daca puneai jante de e39 imposibil sa nu se potriveasca
nu, inelele nu le dau separat decat daca dau jantele cuiva care le pune pe un e39, iar inelele astea sunt ca sa poti pune aceste jante pe alt model de bmw in afara de e39 (adica exact seriile pe care le-am scris mai sus)

am luat janta de pe un seria 5 identic cu al meu, numai caera din 2002 si am pus-o la mine.si nu s-a potrivit.diametrul butucului de la janta egal cu ala de la mine de pe masina, adica 74 mm.
diametrele diind egale, nu s-au potrivit. blink.gif
io'sŪ
ceva nu e in regula, imposibil sa nu se potriveasca

edit: daca vrei, ne intalnim si facem o proba si cu aceste jante.. asta daca esti din bucuresti (0723.20.60.66- Emanuel)
io'sŪ
up!
io'sŪ
QUOTE (io`s @ Jan 14 2008, 03:34 AM) *
up!

vine vara, nu vrea nimeni jante pt roti de vara? cool.gif
io'sŪ
s-au vandut
florin83
in sfarsit biggrin.gif
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 12 2008, 07:24 PM) *
in sfarsit biggrin.gif

daa, dupa ~ un an jumate s-au dat... altfel bune jantele, o sa fie multumit cel care le-a luat

laugh.gif rad pt postarile astea dupa inchidere wink.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.