madbmw
Feb 12 2007, 04:07 PM
Care are de vanzare motorase ptr geamuri si trapa la un bmw 528i e28 an 85 ......sa lase aici un mesaj ....cu pretzu , cum pot s ail contactez si de unde este !!! ms !!!
AA ..si o intrebare ..se poate pune geamuri electrice la tipul asta de bmw ..si pe spate ???!!! ms !!
84 HOT
Feb 13 2007, 08:33 AM
offf trapa asta.... eu am o trapa care nu merge... de o juma de3 an vreo 2 oameni promit ca o sa mi-o repare, am la cineva de la care ar trebui sa merg sa demontez o trapa electrica originala, undeva intre 100 -200 lei, dar eu cred ca se va lasa cu suduri... si revopsirea cupeului, si asta nu-mi place deloc, si geamuri spate se poate dar nu stiu de unde. n-am idee. probabil daca ai pe cineva care sa-ti aduca dintr-o dezmembrare din state... acolo toate au geamuri electrice.
TiL
Feb 13 2007, 01:18 PM
Nu cred ca se lasa cu suduri pentru trapa electrica, atat timp cat ai avut una manuala. Vladut (316i) trebuie sa stie mai multe. Cred ca si comisaru a umblat la asa ceva.
Despre geamuri electrice, exista si fata si spate in RO, dar probabil sunt mai greu de gasit.
Eu vreau sa-mi schimb macaralele ruginite cu cele pe care le are inteerceptor, cu tot cu motoare. Daca fac asta pot sa-ti dau ce ramane. E posibil ca motoarele sa-ti fie suficiente. Dar pentru asta e de asteptat
manole74
Feb 13 2007, 03:28 PM
Til, daca ti-ai pus in gand sa iei motorasele si macaralele de la Interceptor, de dezamagesc sa-ti spun ca nu le mai are :mellow:Ma rog, cele de care stiu eu de la 535 M
Mihaitza
Feb 16 2007, 06:56 PM
daca merge motorasul de la trapa de e36 coupe te ajut cu cea mai mare placere
TiL
Feb 16 2007, 07:49 PM
Le-a dat? Il mananc. Vroiam usa dreapta cu totul.
INTERCEPTOR
Feb 16 2007, 10:46 PM
da nu ai mancat in franta suficient.????
TiL
Feb 17 2007, 01:37 AM
Nu , am pastrat diurna ca sa-ti cumpar usa si macaralele

Ma duc sa o beau (de bucurie) cat mai am timp.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.