Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar motorase Geamuri electrice !!!!
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
madbmw
Care are de vanzare motorase ptr geamuri si trapa la un bmw 528i e28 an 85 ......sa lase aici un mesaj ....cu pretzu , cum pot s ail contactez si de unde este !!! ms !!!
AA ..si o intrebare ..se poate pune geamuri electrice la tipul asta de bmw ..si pe spate ???!!! ms !!
84 HOT
offf trapa asta.... eu am o trapa care nu merge... de o juma de3 an vreo 2 oameni promit ca o sa mi-o repare, am la cineva de la care ar trebui sa merg sa demontez o trapa electrica originala, undeva intre 100 -200 lei, dar eu cred ca se va lasa cu suduri... si revopsirea cupeului, si asta nu-mi place deloc, si geamuri spate se poate dar nu stiu de unde. n-am idee. probabil daca ai pe cineva care sa-ti aduca dintr-o dezmembrare din state... acolo toate au geamuri electrice.
TiL
Nu cred ca se lasa cu suduri pentru trapa electrica, atat timp cat ai avut una manuala. Vladut (316i) trebuie sa stie mai multe. Cred ca si comisaru a umblat la asa ceva.

Despre geamuri electrice, exista si fata si spate in RO, dar probabil sunt mai greu de gasit.
Eu vreau sa-mi schimb macaralele ruginite cu cele pe care le are inteerceptor, cu tot cu motoare. Daca fac asta pot sa-ti dau ce ramane. E posibil ca motoarele sa-ti fie suficiente. Dar pentru asta e de asteptat
manole74
Til, daca ti-ai pus in gand sa iei motorasele si macaralele de la Interceptor, de dezamagesc sa-ti spun ca nu le mai are :mellow:Ma rog, cele de care stiu eu de la 535 M
Mihaitza
daca merge motorasul de la trapa de e36 coupe te ajut cu cea mai mare placere
TiL
Le-a dat? Il mananc. Vroiam usa dreapta cu totul.
INTERCEPTOR
da nu ai mancat in franta suficient.????
TiL
Nu , am pastrat diurna ca sa-ti cumpar usa si macaralele biggrin.gif

Ma duc sa o beau (de bucurie) cat mai am timp.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.